Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επική σύλληψη στην Αργεντινή: «Άγιος Βασίλης» έπιασε φυγά που καταζητούνταν για μήνες (vid)

Επική σύλληψη στην Αργεντινή: «Άγιος Βασίλης» έπιασε φυγά που καταζητούνταν για μήνες (vid)
Φωτογραφία video grab

Με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο -και μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων- αστυνομικοί στην Αργεντινή συνέλαβαν έναν 23χρονο που καταζητούνταν για την επίθεση ενός άνδρα εδώ και τρεις μήνες. Ο αστυνομικός που πρωταγωνίστησε στην επιχείρηση ήταν ντυμένος… «Άγιος Βασίλης».

Ο 23χρονος άνδρας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ήταν καταζητούμενος για την επίθεση σπείρας σε βάρος ενός άνδρας στις 16 Σεπτεμβρίου. Στην επίθεση είχαν λάβει μέρος τουλάχιστον οχτώ άτομα τα οποία με ξύλα και πέτρες έδειραν ανηλεώς το θύμα τους. 

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, 23χρονος άλλαζε συνεχώς σπίτια προκειμένου να μην συλληφθεί. Η ομάδα των αστυνομικών που ανέλαβε την επιχείρηση παρακολούθησης του νεαρού αποφάσισε να ντύσει «Άγιο Βασίλη» έναν από τους άνδρες που θα συμμετείχαν στη σύλληψη του, προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες. Μαζί με τον 23χρονο συνελήφθη και ένας 36χρονος φίλος του επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν 19,3 γραμμάρια μαριχουάνας.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τον αστυνομικό «Άγιο Βασίλη» να μεταφέρει τον 23χρονο από το περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το βίντεο:

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις