Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Επικό φάουλ του Τραμπ! Ανέβασε «πειραγμένο» βίντεο με δυο μικρά παιδιά

Τραμπ ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουν τι γίνεται στο κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που η χώρα του βυθίζεται στο χάος λόγω των ακραίων ρατσιστικών συμπεριφορών κάποιων αστυνομικών που οδήγησαν ακόμα και στις απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι η ανάρτηση ενός βίντεο στο twitter το οποίο είναι μονταρισμένο και παραποιημένο και δείχνει δυο πιτσιρίκια, ένα λευκό και ένα μαύρο να τρέχουν το ένα πίσω από το άλλο. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε γίνει viral πέρυσι καθώς αυτό που δείχνει στ’ αλήθεια είναι τα πιτσιρίκια να τρέχουν το ένα προς το άλλο και να αγκαλιάζονται.

Το βίντεο του Τραμπ το οποίο μάλιστα μονταρίστηκε σαν να προβλήθηκε από το CNN έχει και τίτλο: «Τρομαγμένο παιδάκι τρέχει να σωθεί από μωρό ρατσιστή» και σε νέο τίτλο να γράφει: «Το μωρό ρατσιστής είναι πιθανότατα ψηφοφόρος του Τραμπ».

Το ίδιο το Twitter έχει ήδη βάλει επισήμανση στο βίντεο ότι είναι παραποιημένο.

Το βίντεο το είχε τραβήξει ο Michael Cisneros ο οποίος εξαγριώθηκε με την ανάρτηση του Τραμπ. Έγραψε: «Σας παρακαλώ κάντε share αυτό! Δεν θα χρησιμοποιήσει αυτό το γεμάτο αγάπη και ομορφιά βίντεο για να προσωθήσει την καμπάνια μίσους του».

Για το συγκεκριμένο βίντεο υπήρξε αντίδραση και από το τμήμα δημοσίων σχέσεων του CNN κάτω ακριβώς από την ανάρτηση του Τραμπ στο Twitter, το οποίο ανέφερε: «Το CNN κάλυψε αυτό το γεγονός ακριβώς όπως συνέβη. Όπως και μεταδώσαμε τις θέσεις σας για το ρατσισμό και τις δημοσκοπήσεις. Θα συνεχίσουμε να μεταδίδουμε ειδήσεις βάσει στοιχείων και δεν θα σχοληθούμε τουιτάροντας ψεύτικα βίντεο τα οποία εκμεταλλεύονται αθώα παιδιά. Σας καλούμε να κάνετε το ίδιο. Γίνετε καλύτερος».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Τραμπ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις