Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Επιστολή 9χρονης σε αστυνομικούς: ”Θέλω να μπω στο σώμα”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MEN
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MEN

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε διαβάσει πολλά συγκινητικά γράμματα μικρών παιδιών προς τον Άγιο Βασίλη. Ένα διαφορετικό γράμμα, μιας εννιάχρονης μαθήτριας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί το ενδιαφέρον όλων. Θέλει να γίνει αστυνομικός και ζητά συμβουλές από τους ειδικούς.

Αυτή η αξιολάτρευτη επιστολή στάλθηκε στους αξιωματικούς του αστυνομικού κέντρου στο Salford, από την πιτσιρίκα, που ζητά συμβουλές. Έτσι, οι αστυνομικοί συμφώνησαν να επισκεφτεί το Σώμα, ενώ αστειεύτηκαν πως ”ίσως κάνει και συλλήψεις”.

Η Kaiya, λέει ότι θέλει να ενταχθεί στο σώμα όταν γίνει 18 και για αυτό θα ήθελε να επισκεφτεί τους μελλοντικούς συναδέλφους της. ”Αγαπητοί υπεύθυνοι της Αστυνομίας, όταν γίνω 18 θέλω να γίνω αστυνομικός. Θα ήθελα λοιπόν, να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες και συμβουλές για να τα καταφέρω. Ο λόγος που θέλω να γίνω αξιωματικός της αστυνομίας είναι γιατί θέλω να έχω μια δουλειά που οι άνθρωποι θα με σέβονται. Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να μου επιτρέψτε να παρακολουθήσω από κοντά τη δουλειά σας στο αστυνομικό τμήμα. Kaiya. Ηλικία 9”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε