Παρασκευή, 24 Μαΐ
22oC Αθήνα

Επιτέλους το ξεφορτώθηκε! Η Μισέλ Φάιφερ πούλησε το κτήμα της στην Καλιφόρνια

Επιτέλους το ξεφορτώθηκε! Η Μισέλ Φάιφερ πούλησε το κτήμα της στην Καλιφόρνια

Μπορεί να έριξαν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους, αλλά τελικά η Μισέλ Φάιφερ και ο σύζυγός της Ντέιβιντ Κέλεϊ κατάφεραν και «ξεφορτώθηκαν» επιτέλους το κτήμα τους στο Σαν Φρανσίσκο.

Η αρχική τιμή που είχε ορίζει η Μισέλ Φάιφερ και ο σύζυγός της για το κτήμα ήταν τα 29,5 εκατ. δολάρια το 2018, αλλά λίγο πριν φύγει το 2019 το πούλησαν στην τιμή των 22 εκατ. ευρώ.

Παρότι στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο διάστημα η αγοραπωλησία ακινήτων έχει εκτοξευθεί στα ύψη, και τουλάχιστον τρία ακίνητα έσπασαν το φράγμα των 100 εκατ. δολαρίων, δεν έβρισκαν αγοραστή και αναγκάστηκαν να κατεβάσουν την τιμή για να το ξεφορτωθούν.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό το όνομα του αγοραστή, αλλά από τα αρχεία της συναλλαγής φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ότι το ποσό καταβλήθηκε σε μετρητά.

Το κτήμα αποκτήθηκε από το ζευγάρι Φάιφερ-Κέλεϊ σε δύο δόσεις. Η πρώτη αγορά έγινε το 2004 και η δεύτερη το 2008 και τους κόστισε συνολικά 20,6 εκατ. δολάρια. Το κτήμα είναι σε στιλ ράντσου και έχει έκταση 8,77 στρέμματα, είναι απομονωμένο πίσω από ψηλούς πράσινους φράχτες, στο τέλος μιας ήσυχης πλαγιάς. Το κτήμα διαθέτει μία βίλα σε μεσογειακό στιλ της δεκαετίας του 1940, με καθιστικό, και σουίτες τεσσάρων υπνοδωματίων. Το σπίτι συμπληρώνεται από πέντε ανεξάρτητες κατασκευές, συμπεριλαμβανομένων τριών διαμερισμάτων για το προσωπικό, μίνι ξενώνα και γυμναστήριο.

Το κτήμα που μοιάζει με πάρκο περιλαμβάνει επίσης πισίνα, γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις ιππασίας, παγοδρόμιο. Υπάρχουν επίσης εκτεταμένες εγκαταστάσεις ιππασίας που περιλαμβάνουν στάβλους, και παγοδρόμιο. Ίσως το πιο πολύτιμο από όλα, όμως, είναι ότι το κτήμα διαθέτει δική του πηγή νερού σε μια περιοχή που συχνά μαστίζεται από την ξηρασία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις