Κόσμος

Επίθεση με μαχαίρι στον ακροδεξιό υποψήφιο πρόεδρο της Βραζιλίας

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Βραζιλιάνος Ο ακροδεξιός υποψήφιος για την προεδρία Ζαΐχ Μπολσονάρου, ενώ βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε ο γιος του, Φλάβιο.

Ο Μπολσονάρου, ένας νοσταλγός της στρατιωτικής δικτατορίας (1964-1985) ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Φέρει ένα επιπόλαιο τραύμα στην κοιλιακή χώρα και η ζωή του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Το τηλεοπτικό κανάλι Globo TV πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο ο Μπολσονάρου βρίσκεται τριγυρισμένος από το πλήθος στην πόλη Ζουίζ ντε Φόρα, στην Πολιτεία Μίνας Ζεράις, όταν κάποιος τον μαχαιρώνει. Οι υποστηρικτές του τον απομάκρυναν γρήγορα από το σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Φρένο» από τη Νορβηγία στα σενάρια «μεταβίβασης» του Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ: «Η απόφαση είναι οριστική»
«Μόλις ανακοινωθεί ένα βραβείο Νόμπελ, δεν μπορεί να ανακληθεί, να μοιραστεί ή να μεταβιβαστεί σε άλλους» ανακοίνωσαν η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ και το Νορβηγικό Ινστιτούτο Νόμπελ
Νόμπελ Ειρήνης
Ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά παραδέχτηκε ότι μια πόρτα ήταν κλειδωμένη - Πολλά θύματα πέθαναν στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν
Ο Ζακ Μορέτι ισχυρίζεται τώρα ότι δεν γνωρίζει γιατί η πόρτα εξυπηρέτησης ήταν εξαρχής κλειδωμένη, ενώ το προσωπικό του μπαρ αναφέρει ότι η είσοδος τους από την συγκεκριμένη έξοδο κινδύνου «απαγορευόταν»
Μια γυναίκα ανάβει ένα κερί σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο έξω από το μπαρ «Le Constellation», μετά από μια θανατηφόρα πυρκαγιά και έκρηξη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο Crans-Montana στη νοτιοδυτική Ελβετία