Κόσμος

Επίθεση με μαχαίρι στον ακροδεξιό υποψήφιο πρόεδρο της Βραζιλίας

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Βραζιλιάνος Ο ακροδεξιός υποψήφιος για την προεδρία Ζαΐχ Μπολσονάρου, ενώ βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε ο γιος του, Φλάβιο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μπολσονάρου, ένας νοσταλγός της στρατιωτικής δικτατορίας (1964-1985) ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Φέρει ένα επιπόλαιο τραύμα στην κοιλιακή χώρα και η ζωή του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Το τηλεοπτικό κανάλι Globo TV πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο ο Μπολσονάρου βρίσκεται τριγυρισμένος από το πλήθος στην πόλη Ζουίζ ντε Φόρα, στην Πολιτεία Μίνας Ζεράις, όταν κάποιος τον μαχαιρώνει. Οι υποστηρικτές του τον απομάκρυναν γρήγορα από το σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ – Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις και ο ρόλος των ΗΠΑ
Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στις προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, ο οποίος διαρκεί σχεδόν έξι μήνες
Στενά του Ορμούζ
Η Ιρανή φοιτήτρια με τα εσώρουχα που έγινε σύμβολο: «Την κρατούσαν δεμένη και της έκαναν αντιψυχωσικές ενέσεις»
Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα το κεφάλι της τοποθετήθηκε ανάμεσα στα πόδια γυναίκας αστυνομικού, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει
Ιράν
Το Ιράν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ και προκαλεί τον Τραμπ: «Δεν θα κατακτηθούν με tweets και αεροπλανοφόρα»
Χώρες όπως το Κατάρ και το Πακιστάν λειτουργούν ως δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό τον αμοιβαίο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ