Κόσμος

Επίθεση με μαχαίρι στον ακροδεξιό υποψήφιο πρόεδρο της Βραζιλίας

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Βραζιλιάνος Ο ακροδεξιός υποψήφιος για την προεδρία Ζαΐχ Μπολσονάρου, ενώ βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε ο γιος του, Φλάβιο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μπολσονάρου, ένας νοσταλγός της στρατιωτικής δικτατορίας (1964-1985) ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Φέρει ένα επιπόλαιο τραύμα στην κοιλιακή χώρα και η ζωή του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Το τηλεοπτικό κανάλι Globo TV πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο ο Μπολσονάρου βρίσκεται τριγυρισμένος από το πλήθος στην πόλη Ζουίζ ντε Φόρα, στην Πολιτεία Μίνας Ζεράις, όταν κάποιος τον μαχαιρώνει. Οι υποστηρικτές του τον απομάκρυναν γρήγορα από το σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκλογές στη Βραζιλία: Ανατροπή με τον Φλάβιο Μπολσονάρο – Μάχη με τον Λούλα στο δεύτερο γύρο
Με την καταμέτρηση των ψήφων να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί στη Βραζιλία, ο υποψήφιος του Φιλελεύθερου Κόμματος συγκεντρώνει λίγο πάνω από 47% στις εκλογές, ενώ ο Λούλα κινείται κοντά στο 45%
O Φλάβιο Μπολσονάρο
Πυρηνική «απόβαση» στη Σελήνη ετοιμάζουν ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα – Τα σχέδια για αντιδραστήρες
Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως άν ένας αντιδραστήρας καταστραφεί κατά την εκτόξευση και τα συντρίμμια του επιστρέψουν στη Γη, υπάρχει κίνδυνος διασποράς ραδιενεργού υλικού
Σελήνη