Κόσμος

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε ο Σέρβος πρωθυπουργός στη Σρεμπρένιτσα – Φωτογραφίες

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, διέκοψε τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις μνήμης για την 20η επέτειο της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα, που πραγματοποιούνται στην πόλη της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης και έφυγε εσπευσμένα για το Βελιγράδι, όταν προσερχόμενος στο κοιμητήριο Ποτοτσάρι δέχθηκε επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς ήταν περικυκλωμένος από άνδρες της ασφάλειάς του, καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να φωνάζει υβριστικά συνθήματα εναντίον του και τελικά άρχισε να του εκτοξεύει πλαστικά μπουκάλια και πέτρες, ενώ ένα άτομο επιχείρησε να του επιτεθεί.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας οδηγήθηκε ταχύτατα έξω από το κοιμητήριο, όπου βρίσκεται μεγάλος αριθμός ξένων αξιωματούχων, ενώ η αστυνομία της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης αντέδρασε άμεσα και συνέλαβε το άτομο που επιχείρησε να του επιτεθεί.

«Ο πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς επιστρέφει στο Βελιγράδι» δήλωσαν στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Tanjug» μέλη της αντιπροσωπείας που τον συνοδεύει, τονίζοντας ότι ο Σέρβος πρωθυπουργός χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και έσπασαν τα γυαλιά του.


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στην Ιταλία: 9χρονη πνίγηκε στη λίμνη Κόμο, κολυμπούσε με τα ξαδέρφια της όταν παρασύρθηκε από ρεύμα
Η μικρή βρισκόταν λίγα μέτρα από την ακτή, που κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες ξένους λουόμενους, παρά την απαγόρευση που επισημαίνεται από πολλές πινακίδες
λίμνη κόμο
Οι Χούθι κλιμακώνουν στην Ερυθρά Θάλασσα: Σε αυξημένη επιφυλακή η επιχείρηση «Ασπίδες» – Συστάσεις προς εμπορικά πλοία να αποφεύγουν την περιοχή
Αναθεώρηση του επιπέδου απειλής - Συνεχίζονται οι αποστολές παρακολούθησης και προστασίας - Στην περιοχή πλέουν η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» και η ιταλική «Carlo Bergamini»
Επίθεση Χούθι σε δεξαμενόπλοιο
New York Post: O Τραμπ θέλει τον Τζιάνι Ινφαντίνο για επόμενο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ στη θέση του Αντόνιο Γκουτέρες
Ο Τραμπ πιστεύει ότι ο Ινφαντίνο «χαίρει σεβασμού από όλους σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζει ότι έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να φέρνει τους ανθρώπους κοντά»
Τραμπ - Ινφαντίνο