Κόσμος

Επίθεση Μίντλερ σε Τραμπ: Ένα παράσιτο κέρδισε τις εκλογές για τον Λευκό Οίκο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ επειδή επέκρινε την ταινία «Parasite», η οποία κέρδισε Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου έκανε η ηθοποιός, Μπέτι Μίντλερ.

«Πόσο άσχημα ήταν τα Βραβεία της Ακαδημίας φέτος; Νίκησε μια ταινία από τη Νότια Κορέα. Έχουμε αρκετά προβλήματα με τη Νότια Κορέα, με το εμπόριο» δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στο Κολοράντο την Πέμπτη. «Και μετά από όλα αυτά, τους δίνουν το βραβείο για την καλύτερη ταινία της χρονιάς;»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, κωμικός και κινηματογραφική παραγωγός, η οποία σταθερά επικρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ, με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο στα σχόλιά του.

«Στην ομιλία του, ο Τραμπ παραπονέθηκε για την απονομή Όσκαρ στην ταινία “Παράσιτα”. Είμαι πολύ πιο αναστατωμένη που ένα παράσιτο κέρδισε στις εκλογές για τον Λευκό Οίκο» σχολίασε η Μπέτι Μίντλερ.

Η ταινία «Παράσιτα» που σκηνοθέτησε ο Μπονγκ Τζουν – Χο έγραψε ιστορία, καθώς είναι το πρώτο μη αγγλόφωνο φιλμ που κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας. Επίσης κέρδισε τα Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Πρωτότυπου Σεναρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δικαστική ήττα για τον πρίγκιπα Χάρι: Απορρίφθηκε η αγωγή κατά της Daily Mail – «Η απόφαση αποτελεί “πλήρες και προφανές κουκούλωμα”»
Ο πρίγκιπας Χάρι υπέστη σημαντική ήττα στη δικαστική του διαμάχη με την εκδοτική εταιρεία της Daily Mail, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο του...
Πρίγκιπας Χάρι
Μακρόν: Η Γαλλία θα επιστρέψει στη Συρία περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ που είχε κατασχέσει από την οικογένεια Άσαντ
Το Παρίσι επανεξετάζει τη συνεργασία του με τη Συρία και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει υποστήριξη από τις γαλλικές ειδικές δυνάμεις στις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους
Εμανουέλ Μακρόν