Παρασκευή, 14 Ιουν.
34oC Αθήνα

Επίθεση σε σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη – Πήρε φόρα και τον έριξε στις ράγες

Επίθεση σε σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη – Πήρε φόρα και τον έριξε στις ράγες

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει την «απρόκλητη», όπως την χαρακτηρίζουν οι Αρχές, επίθεση που δέχθηκε ένας 32χρονος σε σταθμό μετρό του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Ένας άγνωστος άνδρας πήρε φόρα και τον έριξε στις ράγες του συρμού.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21.10.2022) στον σταθμό του μετρό Wyckoff Avenue και Myrtle Avenue, στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Ο δράστης φορούσε κίτρινο φούτερ με κουκούλα και όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας έριξε τον 32χρονο θύμα στις ράγες, ενώ όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση των Αρχών, δεν είναι ξεκάθαρο αν προηγήθηκε κάποια λογομαχία μεταξύ τους προτού του επιτεθεί. 

Μετά την επίθεση, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές. 

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος δεν χτυπήθηκε από κάποιο συρμό και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Έχει σπάσει όμως η κλείδα του και έχει πολλούς μώλωπες. 

Η μητέρα του 32χρονου δήλωσε στην ΝYP ότι ο γιος της είναι τόσο ταραγμένος από την επίθεση που δεν βγαίνει από το διαμέρισμα τους, ενώ παρουσίασε και τάσεις αυτοκτονίας. 

Δείτε το βίντεο από την επίθεση:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις