Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση στην Καλιφόρνια: Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του εξάχρονου Στίβεν Ρομέρο

Επίθεση στην Καλιφόρνια: Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του εξάχρονου Στίβεν Ρομέρο

Ο μόλις έξι ετών Στίβεν Ρομέρο είχε πάει στο Φεστιβάλ Φαγητού του Γκιλρόϊ στην Καλιφόρνια μαζί με την μητέρα του και την γιαγιά του. Ξαφνικά ένας άγνωστος άνοιξε πυρ σκοτώνοντας το μικρό αγόρι και τραυματίζοντας την μητέρα και την γιαγιά του.

Η άλλη γιαγιά του Στίβεν Ρομέρο, η Μαριμπέλ Ρομέρο μίλησε σε τοπικά ΜΜΕ και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν και η διήγηση της ραγίζει καρδιές. Η γυναίκα είπε ακόμα το εξωφρενικό ότι η άλλη γιαγιά που είναι τραυματισμένη κινδυνεύει να μείνει χωρίς περίθαλψη γιατί δεν είναι ασφαλισμένη!

«Ο Στίβεν ήταν ένα αξιαγάπητο αγοράκι. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο μικρός έχει πυροβοληθεί και πήγα με τον πατέρα του στο νοσοκομείο αλλά όταν φτάσαμε ήταν αργά! Ήταν πάντα καλός, ευγενικός, χαρούμενος και παιχνιδιάρης. Είναι αρρωστημένο αυτός που έκανε ο άνθρωπος που τον σκότωσε. Να πυροβολήσεις ένα παιδί; Οικογένειες; Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη και η αστυνομία να βρει και τον άλλον ύποπτο. Θέλω δικαιοσύνη για τον εγγονό μου!»

Δείτε το βίντεο

Το Gilroy Garlic Festival οργανώνεται κάθε χρόνο στο πάρκο Κρίστμας Χιλ, όπου απαγορεύεται αυστηρά η οπλοφορία. Η πόλη Γκίλροϊ βρίσκεται περίπου 48 χιλιόμετρα νότια του Σαν Χοσέ.
Στην εκδήλωση, που διεξήχθη για πρώτη φορά το 1979, εκτίθενται τρόφιμα και ποτά, γίνονται συναυλίες και διαγωνισμοί μαγειρικής. Οργανώνεται από εθελοντές, για τους οποίους το φεστιβάλ αυτό είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη καλοκαιρινή έκθεση τροφίμων στον κόσμο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις