Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Επίθεση στο Παρίσι: Είχε πάρει φάρμακα ο άνδρας που σκότωσε το κοριτσάκι

Επίθεση στο Παρίσι: Είχε πάρει φάρμακα ο άνδρας που σκότωσε το κοριτσάκι

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων είχε πάρει ο άνδρας που εισέβαλε με αμάξι σε μαγαζί χτες στο Παρίσι σκοτώνοντας ένα κοριτσάκι. Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο εισαγγελέας, δεν είναι τρομοκράτης, αλλά η πράξη του ήταν εσκεμμένη, δήλωσε τοπικός εισαγγελέας.

Ο ύποπτος έχει τεθεί υπό κράτηση και αποκάλυψε ο ίδιος ότι είχε πάρει πολλά φάρμακα. Μέχρι στιγμής ωστόσο, από τα όσα λέει, δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί ποιο ήταν το κίνητρό του.

Οι πέντε από τους 13 τραυματίες, που είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία του Παρισιού, όμως η ζωή τους δεν κινδυνεύει.

Μεταξύ αυτών είναι ο μικρός αδελφός, ηλικίας μόλις 3 ετών, της 12χρονης που έχασε τη ζωή της. Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Νεκέρ.

Είχε κατάθλιψη

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Πιέρ-Ανρί Μπραντέτ είπε στο πρακτορείο Reuters ότι ο οδηγός είχε κατάθλιψη, ήταν 32 ετών, και είχε ασταθή χαρακτήρα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός ζούσε σε γειτονικό χωριό από το Σετ Σορτ, το οποίο βρίσκεται περίπου 41 χλμ ανατολικά του Παρισιού, και είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει την Κυριακή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις