Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση στο Βερολίνο – Ο Τυνήσιος είχε φτάσει στην Ιταλία το 2012

Επίθεση στο Βερολίνο – Ο Τυνήσιος είχε φτάσει στην Ιταλία το 2012

‘Όπως αναφέρει ο ιταλικός τύπος, ο Τυνήσιος «Ανίς Α», ο οποίος καταζητείται για την τρομοκρατική επίθεση του Βερολίνου, είχε φτάσει στην Ιταλία το 2012 και φέρεται να είχε αναχωρήσει για την Γερμανία το 2015.

Ο καταζητούμενος είναι είκοσι τεσσάρων ετών και, όπως διαρρέει, έχει χρησιμοποιήσει, έως τώρα, τέσσερα με πέντε πλαστά ονοματεπώνυμα. Την είδηση της παραμονής του στην Ιταλία, τα περασμένα χρόνια, επιβεβαιώνει και η ηλεκτρονική έκδοση της οικονομικής εφημερίδας Il Sole 24 Ore, ιδιοκτησίας της Ιταλικής Ένωσης Βιομηχάνων Confindustria.

Στο μεταξύ, βρίσκονται ακόμη στο Βερολίνο οι γονείς της Φαμπρίτσια Ντι Λορέντσο, της Ιταλίδας τριάντα ενός ετών, η οποία θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι έχασε την ζωή της κατά την τρομοκρατική επίθεση, στη γερμανική πρωτεύουσα. Οι γονείς της, συντετριμμένοι, έχουν δηλώσει ότι «οι ελπίδες τους, ουσιαστικά, έχουν σβήσει» και ότι περιμένουν την επίσημη ολοκλήρωση της ανάλυσης του DΝΑ. ‘Αλλοι τρεις Ιταλοί που είχαν τραυματισθεί ελαφρά, πήραν σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε