Κόσμος

Επίτροπος Δικαιοσύνης ΕΕ: Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρχουν διακρίσεις

«Το ψηφιακό πιστοποιητικό θα διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρχουν διακρίσεις» υπογράμμισε ο επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Ντιντιέ Ρέιντερς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου γιατί, συμπλήρωσε, «δεν θα έχει μόνο πληροφορίες για τον εμβολιασμό, αλλά επίσης θα καλύπτει και όποιον έχει αντισώματα έχοντας αναρρώσει από την ασθένεια ή όποιον έχει υποβληθεί σε τεστ».

Επιπροσθέτως, ανέφερε ότι δεν πρόκειται για διαβατήριο αλλά για πιστοποιητικό και «δεν θα μπορεί κάποιος να περάσει τα σύνορα μόνο με το πιστοποιητικό» (δεν θα αντικαθιστά το διαβατήριο).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βραβείο Πούλιτζερ στον Παλαιστίνιο Μοσάμπ Αμπού Τόχα: Έγραψε για τη σωματική και συναισθηματική σφαγή στην Γάζα
Ο Παλαιστίνιος έγραψε για τα βασανιστήρια που έζησε από τον ισραηλινό στρατό, τον χαμό της οικογένειάς του αλλά και τον αγώνα του να βρει φαγητό σε μία Γάζα που θυμίζει νεκροταφείο
Ο Παλαιστίνιος και ένας από τους νικητές των βραβείων Πούλιτζερ