Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επστάιν: Νέες φωτογραφίες του παιδόφιλου – Κοίμιζε στα πόδια του ανήλικο κοριτσάκι μετά από ταξίδι στη Disney (pics)

Επστάιν: Νέες φωτογραφίες του παιδόφιλου – Κοίμιζε στα πόδια του ανήλικο κοριτσάκι μετά από ταξίδι στη Disney (pics)
Φωτογραφία Αρχείου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση και τη ζωή του Τζέφρι Επστάιν, ακόμη και μετά την αυτοκτονία του. Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα φωτογραφίες του 66χρονου παιδόφιλου να κοιμίζει στην αγκαλιά του κοριτσάκι μέσα στο ιδιωτικό του αεροσκάφος, μετά από μια εκδρομή στη Disney World. 

Σύμφωνα με την DailyMail, οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί το 2004 και δημοσιεύονται για πρώτη φορά. Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής έχει πάρει αγκαλιά το ανήλικο κοριτσάκι και το χέρι του να τυλίγεται γύρω από την πλάτη της. Το παιδί κοιμάται ήσυχα καθώς πριν είχαν επισκεφθεί τη Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, ενώ μαζί τους – όπως αναφέρει η DailyMail – ήταν και η Γκισλέιν Μάξγουελ. 

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμία υπόδειξη ότι το ανήλικο κοριτσάκι στη φωτογραφία ήταν θύμα του 66χρονου παιδόφιλου και η ταυτότητά της παρέμεινε ανώνυμη. Πηγή που βρισκόταν στο ταξίδι περιγράφει στη DailyMail τη φρίκη του όταν ανακάλυψε τις κρυμμένες φωτογραφίες. «Ήταν μια κουραστική μέρα και το κορίτσι κοιμήθηκε στην αγκαλιά του. Η εικόνα είναι τρομακτική με βάση αυτά που γνωρίζουμε τώρα, αλλά τότε το βλέπαμε ως μια εντελώς αθώα κίνηση του», ανέφερε.

Click4more: Νέες αποκαλύψεις για την Μάξγουελ: Διέταξε ένα δωμάτιο με ανήλικα κορίτσια να χορέψουν για τον Έπσταϊν

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Τζέφρι Επστάιν στο ταξίδι στη Φλόριντα συνοδευόταν από μία ομάδα 10 ατόμων, ανάμεσα τους και η πρώην σύντροφος και συνεργάτιδα του Γκισλέιν Μάξγουελ, που φέρεται να «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια για τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή. Τα έξοδα του ταξιδιού ήταν όλα πληρωμένα και – σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail – o παιδόφιλος δείπνησε και έκανε παρέα με αρκετές ανυποψίαστες οικογένειες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις