Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέες αποκαλύψεις για την Μάξγουελ: Διέταξε ένα δωμάτιο με ανήλικα κορίτσια να χορέψουν για τον Έπσταϊν

Νέες αποκαλύψεις για την Μάξγουελ: Διέταξε ένα δωμάτιο με ανήλικα κορίτσια να χορέψουν για τον Έπσταϊν
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση της Γκισλέιν Μάξγουελ, της πρώην συντρόφου και επί χρόνια συνεργάτιδας του Τζέφρι Έπσταϊν. Η 58χρονη Βρετανίδα κατηγορείται ότι παρέσυρε νεαρά κορίτσια τα οποία στη  συνέχεια κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πολυεκατομμυριούχο φίλο της. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βράδυ της Τετάρτης (27/1) δημοσιεύτηκαν νέα δικαστικά έγγραφα που θέλουν την Γκισλέιν Μάξγουελ να «διατάζει ένα δωμάτιο γεμάτο με ανήλικα κορίτσια να φιληθούν και να χορέψουν ερωτικά μπροστά στον Τζέφρι Έπσταϊν. Μάλιστα, η 58χρονη Βρετανίδα – όπως αναφέρει το δημοσίευμα – δεν δίστασε να κλέψει ακόμα και το διαβατήριο ενός θύματος, όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή. 

Στα έγγραφα, σύμφωνα με την Daily Maily, περιέχονται καταθέσεις μαρτύρων που κατηγορούν τηn Γκισλέιν Μάξγουελ ότι καραδοκούσε συνεχώς για νέα θέματα, αναγκάζοντάς τα να εκτελούν σεξουαλικές χάρες για τον παιδόφιλο φίλο της, Τζέφρι Έπσταϊν. Το θύμα Virginia Roberts κατέθεσε πως η 58χρονη Βρετανίδα ανάγκαζε τα κορίτσια να φιλιούνται ερωτικά και να χορεύουν για τα μάτια του δισεκατομμυριούχο επενδυτή και εκείνης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεύτερο θύμα του Έπσταϊν και της Μάξγουελ δήλωσε πως η 58χρονη την είχε βρει στο σχολείο της και την προσέλαβε υποτίθεται για προσωπική βοηθό. Η «συνεργασία» τους όμως αφορούσε τελικά τις ακόρεστες ορέξεις του κροίσου. 

Τρίτο θύμα υποστήριξε πως η 58χρονη Βρετανίδα την απειλούσε διαρκώς, ζητώντας της να φέρει νεαρά κορίτσια προκειμένου να ικανοποιήσουν τον Έπσταϊν.

Η 58χρονη Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην συντρόφου και επί χρόνια συνεργάτιδα του Τζέφρι Έπσταϊν, συνεχίζει να αρνείται πως «προμήθευε» με ανήλικες τον πολυεκατομμυριούχο φίλο της στο Μανχάταν στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Ωστόσο, τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως η 58χρονη Βρετανίδα παρέσυρε κορίτσια ακόμα και ηλικίας 14 ετών για τις ορέξεις του φίλου της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις