Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ερντογάν: Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις! “Είδα τα δάκρυα των ομοεθνών μας στην Κομοτηνή”

Ερντογάν: Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις! “Είδα τα δάκρυα των ομοεθνών μας στην Κομοτηνή”

Ο Ερντογάν επέστρεψε στην Τουρκία και ξεκίνησε να κάνει αυτό που τόσο καλά ξέρει… Να προκαλεί με κορώνες εσωτερικής κατανάλωσης! Αυτή τη φορά, χρησιμοποίησε την επίσκεψη του στην Ελλάδα για να δημιουργήσει τις εντυπώσεις που ήθελε.

Δεν φτάνει, λοιπόν, που υπερέβαλλε σε όλα του και οι προκλήσεις του έδιναν και έπαιρναν… φαίνεται πως χάθηκε και στα μαθηματικά μιας και στην Κομοτηνή μέτρησε 150.000 (!)  υποστηρικτές του!

Μιλώντας σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη είπε: “Είδα αυτοπροσώπως τα δάκρυα των ομοεθνών μας… αλλά και των  μανάδων των περίπου 150.000 ομοεθνών μας, εκεί στην Κομοτηνή, των αδελφών μας. Που είναι η ελπίδα; Η ελπίδα είναι στην Τουρκία. Προς τα εδώ κοιτάζουν.

Δείτε το βίντεο

Ερντογάν: Οι εμμονές για την Συνθήκη της Λωζάννης

Προκλήσεις δίχως τέλος από τον Τούρκο πρόεδρο που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής του στην Τουρκία μίλησε στους Τούρκους δημοσιογράφους για να πει… όσα και όπως ήθελε να τα πει!

Ο Ερντογάν υποστήριξε πως «όσα είπα μιλώντας σε ένα τηλεοπτικό δίκτυο προκάλεσαν ενόχληση με τη Λωζάνη. Υπήρξαν κάποιοι που έβγαλαν λανθασμένα συμπεράσματα πως έχουμε εδαφικές βλέψεις εναντίον της Ελλάδας. Δεν είπα κάτι τέτοιο, δεν έχουμε βλέψεις στα εδάφη κανενός. Αν θεωρηθεί απαραίτητο, η Συνθήκη της Λωζάνης μπορεί να επικαιροποιηθεί. Αυτό είπα και στον κύριο Παυλόπουλο. Εδώ επικαιροποιούμε τους νόμους μας στα Κοινοβούλια μας. Και οι Συνθήκες μπορούν να επικαιροποιηθούν. Αυτό έχει γίνει εμμονή για κάποιους. Για αυτό το θέμα μίλησα και με τον κύριο Τσίπρα».

Το τζαμί στην Αθήνα

Ο Ερντογάν αποφάσισε να μιλήσει και για το τζαμί στην Αθήνα: «Στο θέμα του τζαμιού, τους είπα, κάνατε κάτι όμως αυτό δεν μοιάζει καθόλου με τζαμί. Δεν έχει καν μιναρέ. Μας είπατε πως θα το ανοίξετε σε δυο ημέρες, όμως δεν κάνατε τίποτα. Στον πολιτισμό μας δεν υπάρχει τζαμί χωρίς μιναρέ».

Πηγή: Antenna News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις