Κόσμος

Ερντογάν: Ελπίζω να δω Πούτιν και Τραμπ την άλλη εβδομάδα

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ελπίζει ότι θα συναντηθεί με τους ομολόγους του των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα μαζί με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Θα γίνει μια διεθνής συνάντηση στις 10-11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, στην οποία θα μετάσχει και ο Τραμπ. Θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συζητήσουμε διάφορα ζητήματα. Είναι πιθανόν να μιλήσουμε και με τον Πούτιν”, είπε ο Ερντογάν.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Παρίσι αναμένονται τουλάχιστον 80 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας συναντήθηκαν στις 27 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο της τετραμερούς συνόδου Ρωσίας-Τουρκίας-Γαλλίας-Γερμανίας για το ζήτημα της Συρίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ελπίδες για συμφωνία Τραμπ – Ιράν «απογείωσαν» τη Wall Street που έκλεισε με ιστορικό ρεκόρ
Οι επενδυτές »βλέπουν» προοπτικές συμφωνίας μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης για τη λήξη της σύρραξης και την αποκατάσταση των ενεργειακών ροών μέσω των κρίσιμων Στενών του Ορμούζ
Wall Street
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο