Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ερντογάν και Εμινέ επισκέφθηκαν φτωχή οικογένεια στην Κωνσταντινούπολη – Χωρίς παπούτσια στο δείπνο ο Τούρκος πρόεδρος

Ερντογάν και Εμινέ επισκέφθηκαν φτωχή οικογένεια στην Κωνσταντινούπολη – Χωρίς παπούτσια στο δείπνο ο Τούρκος πρόεδρος

Με τον πληθωρισμό στην Τουρκία να χτυπάει «κόκκινο» και την δυσαρέσκεια των πολιτών να μεγαλώνει, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιχειρεί να δείξει το προφίλ «του ηγέτη του λαού». Στο πλαίσιο του ραμαζανιού, πήρε λοιπόν την σύζυγό του, Εμινέ, και πήγαν για φαγητό στο σπίτι μια οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη. 

Η οικογένεια που επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και η σύζυγός του, Εμινέ, μένει σε μια ιδιαίτερα φτωχική περιοχή της Κωνσταντινούπολης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, καθίσαν και για φαγητό μαζί με το ζευγάρι και τις τρεις κόρες τους.  

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ – συνήθιζε να κάνει τέτοιου είδους επισκέψεις στου πολίτες, όταν η οικονομία πήγαινε καλά. Και το γεγονός ότι αυτές, όπως φαίνεται, ξανάρχισαν δείχνει ότι αφενός επιχειρεί να φτιάξει το προφίλ καθώς η δυσαρέσκεια του κόσμου με τις πιέσεις που δέχεται η οικονομία, αφετέρου ενισχύονται τα σενάρια εκλογών. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έβγαλε και τα παπούτσια του… Με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να διευκρινίζει ότι πρόκειται για μία παράδοση στην Τουρκία, όταν κάποιος επισκέπτεται ένα ξένο σπίτι. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις