Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ερωτοχτυπημένος ο Μπραντ Πιτ! Μπαίνει σαν τον κλέφτη στο σπίτι της καθηγήτριας του ΜΙΤ

Μπραντ Πιτ Neri Oxman

Μπορεί να είναι καιρός που ο Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί βγαίνει ραντεβού, αλλά φαίνεται πως δάγκωσε τη λαμαρίνα με την καθηγήτρια του ΜΙΤ Neri Oxman.

Οι φήμες θέλουν τις τελευταίες μέρες τον Μπραντ Πιτ να έχει ερωτευτεί τη διάσημη αρχιτέκτονα και αναγνωρισμένη καθηγήτρια του ΜΙΤ Neri Oxman.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με όσα γράφονται, από μια σειρά τρισδιάστατων επίπλων που σχεδίασε η Neri Oxman και κατάφερε να εντυπωσιάσει τον διάσημο ηθοποιό.

“Ο Μπραντ Πιτ την έχει πατήσει μαζί της. Η χημεία τους είναι απίστευτη” τόνισε πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Παρά τις αναφορές πως η σχέση τους φέρεται να είναι αυστηρά πλατωνική, τα πράγματα έχουν γίνει σοβαρά ανάμεσά τους.

Μπραντ Πιτ και Neri Oxman

Τον χώρισε μετά τη γνωριμία με τον Μπραντ Πιτ

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που ο Μπραντ Πιτ έχει το δικό του κλειδί για το διαμέρισμά της στο Cambridge. “Έχουν εντοπίσει τον Μπραντ Πιτ να μπαίνει στο διαμέρισμά της πολλές φορές αργά τη νύχτα και να φεύγει το επόμενο πρωί αφού φύγει για δουλειά”.

Φέρεται μάλιστα να τη συνόδευσε σε ταξίδι της στη Νότια Αφρική όπου θα πραγματοποιούσε ομιλία σε συνέδριο. Η Neri Oxman, που στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Αργεντίνο συνθέτη Osvaldo Golijov, παράτησε έναν πολύ πλούσιο άντρα που έβγαινε μόλις γνώρισε τον Μπραντ Πιτ.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις