Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Έρχεται ριμέικ για την ταινία Χόκους Πόκους!

Χόκους Πόκους

Ετοιμάζεται ριμέικ για την καλτ ταινία, Χόκους Πόκους που όλοι αγαπήσαμε. Την παραγωγή έχει αναλάβει και πάλι ο David Kirschner.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Disney επιθυμεί ριμέικ της καλτ ταινίας Χόκους Πόκους. Η νέα ταινία θα εστιάσει σε άλλους χαρακτήρες και την παραγωγή της έχει αναλάβει ο David Kirschner, παραγωγός της πρώτης ταινίας, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στη γραφή της ιστορίας στην οποία βασίστηκε.

Η Bette Midler αρνήθηκε να συμμετάσχει στη νέα ταινία. Από την άλλη, η Sarah Jessica Parker ήταν πιο ανοιχτή στην ιδέα. Η ίδια είχε αποκαλύψει την προθυμία της το 2016, σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Watch What Happens Live With Andy Cohen”.

“Θα το ήθελα πολύ!”, είχε χαρακτηριστικά δηλώσει στο παρελθόν για μια ενδεχόμενη συνέχεια του Χόκους Πόκους. “Πείτε το στη Disney. Επειδή εγώ έχω ρωτήσει τα κορίτσια και είναι πρόθυμα να το κάνουν, αλλά εμείς δεν έχουμε καμία δύναμη, γι’ αυτό αν θέλετε ένα ‘Χόκους Πόκους 2’, ρωτήστε τη Walt Disney”, είχε πει τότε.

https://www.youtube.com/watch?v=90aSYBVq3RY

Η ταινία του 1993 που πλέον θεωρείται καλτ

Την ταινία του 1993 σκηνοθέτησε ο Κένι Ορτέγκα. Πρωταγωνιστούν οι Μπετ Μίντλερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κάθι Νάτζιμι, Όμρι Κατζ, Θόρα Μπερτς και Βινέσα Σο. Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός έφηβου, του Μαξ που άθελά του ανασταίνει τρεις μάγισσες, τις Αδερφές Σάντερσον. Ο Μαξ καλείται να ρισκάρει την ίδια του τη ζωή, να προστατέψει την αδερφή του και να νικήσει τις μάγισσες. Όλα αυτά με τη βοήθεια μιας συμμαθήτριάς του, ενός φιλικού ζόμπι και μιας απέθαντης, ομιλούσας μαύρης γάτας.

Με προϋπολογισμό 28.000.000 δολάρια, το Χόκους Πόκους έκανε άνοιγμα τριημέρου στην 4η θέση με 8,1 εκατομμύρια δολάρια. Οι συνολικές εισπράξεις στο αμερικανικό box office έφτασαν τα 38,5 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή βίντεο: E! News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις