Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έσφαξε μπροστά της το αγόρι της και της έκοψε τον λαιμό

Έσφαξε μπροστά της το αγόρι της και της έκοψε τον λαιμό

Πέρασαν τέσσερις μήνες από τότε που οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο Jerrod Baum δολοφόνησε ένα έφηβο ζευγάρι και ο 41χρονος εμφανίστηκε πρώτη φορά στο δικαστήριο.

Οδηγήθηκε με χειροπέδες στο 4ο Περιφερειακό Δικαστήριο στο Provo και ξεχώριζε το τατουάζ με μια μεγάλη σβάστικα στο εκτεθειμένο στήθος του.

Κατηγορείται για την απαγωγή της 17χρονου Brelynne Breezy Otteson και του 18χρονου Riley Powell στις 18 Δεκεμβρίου του 2017. Τους πήγε στην έρημο της Γιούτα αφού τους βρήκε να καπνίζουν μαριχουάνα με την 34χρονη κοπέλα του Morgan Reannon Henderson.]

Την ανάγκασε να βλέπει

Έδεσε την Otteson και την ανάγκασε να βλέπει να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου το αγόρι της. Μετά της έκοψε τον λαιμό και πέταξε τα πτώματα τους από το Tintic Standard Mine No. 2 κοντά στο Eureka.

Τα πτώματα των θυμάτων βρέθηκαν στις 28 Μαρτίου αφού η Henderson είπε στην αστυνομία τι είχε συμβεί και τους οδήγησε στο εγκαταλελειμμένο ορυχείο.

Ο 41χρονος Baum αντιμετωπίζει κατηγορίες δολοφονίας και απαγωγής που θα μπορούσαν να επιφέρουν τη θανατική ποινή. Η Henderson κατηγορείται για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Ο εισαγγελέας εξήγησε ότι επειδή η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια διπλή ανθρωποκτονία είναι πιθανή η θανατική ποινή. Η ολοκλήρωση όμως της δίκης θα πάρει καιρό.

Η αδερφή του 18χρονου χαρακτήρισε τον Baum τέρας, σημειώνοντας πως δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από τη θανατική ποινή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις