Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ετοιμαστείτε για γεννητούρια! Πότε γεννάει η Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλεντον γέννα πρίγκιπας Γουίλιαμ
Φωτογραφία Reuters

Πότε θα επισκεφτεί για τρίτη φορά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον ο… “πελαργός”. Οι πιθανές ημερομηνίες είναι δυο…

Είτε η Κέιτ Μίντλετον θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ανήμερα της ημέρας του Αγίου Γεωργίου είτε ανήμερα της έβδομης επετείου του γάμου της.

Όλα δείχνουν ότι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας θα έρθει στον κόσμο στις 23 Απριλίου. Είναι η μέρα του Αγίου Γεωργίου, δικά σημαντική για τη δούκισσα του Κέμπριτζ. Αφενός εκείνη την ημέρα γιορτάζει ο πρωτότοκός της πρίγκιπας Τζορτζ. Αφετέρου, ο Άγιος Γεώργιος είναι ο πολιούχος της Αγγλίας.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το περιοδικό Hello. Πως η πιο πιθανή ημερομηνία του βασιλικού μωρού είναι η 23η Απριλίου. Πάντως, όπως σημειώνει το περιοδικό, δεν πρέπει να αποκλειστεί ως ημερομηνία για γεννητούρια η 29 Απριλίου. Έτσι θα συμπέσει με την επέτειο γάμου του ζεύγους.

Τι θα είναι το τρίτο τέκνο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Κέιτ ξεκίνησαν οι φήμες, αλλά και τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού. Αρχικά πολλοί ήταν αυτοί που στοιχημάτιζαν ότι το βασιλικό ζευγάρι περιμένει ακόμα ένα κορίτσι. Ωστόσο από την προηγούμενη εβδομάδα τα προγνωστικά άλλαξαν και πλέον και οι Βρετανοί μπούκερς στοιχηματίζουν ότι το νέο βασιλικό μέλος θα είναι αγόρι.

Φωτογραφία Reuters

Μάλιστα εκπρόσωπος της Ladbrokes δήλωσε στην εφημερίδα The Sun «οι παίκτες έχουν πεισθεί ότι η Κέιτ περιμένει κορίτσι, αλλά η εικόνα της από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα μπορεί να αλλάξει την άποψη της κοινής γνώμης».

Αντικείμενο στοιχήματος αποτελεί και το πιθανό όνομα που θα επιλέξει το ζευγάρι για το τρίτο τους παιδί. Άρθουρ και Χένρι είναι τα επικρατέστερα εάν γεννηθεί αγόρι, Μέρι, Άλις και Βικτόρια σε περίπτωση που είναι κορίτσι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις