Κόσμος

Ετών 99 και έβαλε κάτω και τον κορονοϊό μετά από νοσηλεία τριών εβδομάδων (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια 99χρονη γυναίκα από την Κροατία έβαλε κάτω και τον κορονοϊο και βγήκε νικήτρια μετά από νοσηλεία τριών εβδομάδων.

Η Μαργαρέτα Κράντσετς, που ζει σε έναν οίκο ευγηρίας στο Κάρλοβατς, στην κεντρική Κροατία, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στα τέλη Οκτωβρίου, αφού διαγνώστηκε θετική στον νέο κορονοϊό.

Η Στέφιτσα Λιούμπιτς Μλίνατς, η διευθύντρια της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι διεξήχθησαν διαγνωστικά τεστ στους τρόφιμους, καθώς είχαν καταγραφεί πολλά περιστατικά με πυρετό.

Μεταξύ των ανθρώπων που μολύνθηκαν ήταν και η 99χρονη, η οποία δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα.Η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Δεδομένης της ηλικίας της και της ευπάθειάς της, προκαλεί πραγματικά έκπληξη που ο κορονοϊός δεν της προξένησε κάποιο κακό», επισήμανε η Μλίνατς.

«Είναι ένα τόσο καλό νέο» αυτήν την εποχή της πανδημίας που δείχνει τον αβέβαιο χαρακτήρα του ιού, συνέχισε η ίδια.

Η Μαργαρέτα Κράντζετς, που ζει κανονικά κλινήρης τις περισσότερες ώρες της ημέρας λόγω της ευαισθησίας της, δεν πάσχει από κανένα υποκείμενο νόσημα. «Τελείωσε, νιώθω καλά», περιέγραψε στην κροατική εφημερίδα Vecernji list.

Η Κροατία μετρά σχεδόν 140.000 κρούσματα νέου κορονοϊού. Σχεδόν 2000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο, στη χώρα των 4,2 εκατομμυρίων κατοίκων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νότια Κορέα: 30 χρόνια φυλακή στον πρώην πρόεδρο Γιουν Σουκ Γέολ για τα drones που έστειλε στη Βόρεια Κορέα το 2024
Ο 65χρονος πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας είχε ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη τον Φεβρουάριο επειδή αποπειράθηκε να επιβάλει τον στρατιωτικό νόμο και έστειλε τον στρατό στο κοινοβούλιο
Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν
Φρίκη από τη δολοφονία τριών παιδιών από τη μητέρα τους στη Μασαχουσέτη: «Έσφιγγε με λάστιχα γυμναστικής τον λαιμό τους»
Η υπεράσπιση δεν αμφισβητεί ότι η Κλάνσι σκότωσε τα παιδιά της, αλλά υποστηρίζει ότι έπασχε από σοβαρή επιλόχεια ψύχωση και βρισκόταν υπό ισχυρή φαρμακευτική αγωγή
Η Λίντσεϊ Κλάνσι
Axios: Αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν που ανακοίνωσε ο Τραμπ – Διαψεύδει η Τεχεράνη
Ο Τραμπ μιλάει για υπογραφές ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο - Διπλωμάτης υποστήριξε ότι η συμφωνία «μπαίνει σε λεπτομέρειες για όλα τα πυρηνικά ζητήματα» και «ικανοποιεί όλες τις αμερικανικές απαιτήσεις»
Ντόναλντ Τραμπ