Κόσμος

Ετών 99 και έβαλε κάτω και τον κορονοϊό μετά από νοσηλεία τριών εβδομάδων (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια 99χρονη γυναίκα από την Κροατία έβαλε κάτω και τον κορονοϊο και βγήκε νικήτρια μετά από νοσηλεία τριών εβδομάδων.

Η Μαργαρέτα Κράντσετς, που ζει σε έναν οίκο ευγηρίας στο Κάρλοβατς, στην κεντρική Κροατία, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στα τέλη Οκτωβρίου, αφού διαγνώστηκε θετική στον νέο κορονοϊό.

Η Στέφιτσα Λιούμπιτς Μλίνατς, η διευθύντρια της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι διεξήχθησαν διαγνωστικά τεστ στους τρόφιμους, καθώς είχαν καταγραφεί πολλά περιστατικά με πυρετό.

Μεταξύ των ανθρώπων που μολύνθηκαν ήταν και η 99χρονη, η οποία δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα.Η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Δεδομένης της ηλικίας της και της ευπάθειάς της, προκαλεί πραγματικά έκπληξη που ο κορονοϊός δεν της προξένησε κάποιο κακό», επισήμανε η Μλίνατς.

«Είναι ένα τόσο καλό νέο» αυτήν την εποχή της πανδημίας που δείχνει τον αβέβαιο χαρακτήρα του ιού, συνέχισε η ίδια.

Η Μαργαρέτα Κράντζετς, που ζει κανονικά κλινήρης τις περισσότερες ώρες της ημέρας λόγω της ευαισθησίας της, δεν πάσχει από κανένα υποκείμενο νόσημα. «Τελείωσε, νιώθω καλά», περιέγραψε στην κροατική εφημερίδα Vecernji list.

Η Κροατία μετρά σχεδόν 140.000 κρούσματα νέου κορονοϊού. Σχεδόν 2000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο, στη χώρα των 4,2 εκατομμυρίων κατοίκων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενεργοποιείται η Συμμαχία της Μέκκας: Τουρκία και Πακιστάν στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις στη Σαουδική Αραβία
Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία επιπέδου 3, προτρέποντας όλους τους Αμερικανούς πολίτες στη Σαουδική Αραβία να παραμείνουν σε εγρήγορση
Σαουδική Αραβία 87
Η σύζυγος του Νικολάς Μαδούρο, Σίλια Φλόρες, «έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά» λέει ο γιος του
Ο Μαδούρο Γκέρα αποκάλυψε επίσης ότι η Φλόρες υπέστη αναπνευστικό επεισόδιο αφού οι αρχές της φυλακής χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να ελέγξουν έναν καβγά μεταξύ δύο κρατουμένων
Ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και η σύζυγός του Σίλια Φλόρες
Τραγωδία στη Σενεγάλη: Μητέρα και ο 4χρονος γιος της σκοτώθηκαν όταν τους καταπλάκωσε ο τοίχος του σπιτιού τους λόγω των πλημμυρών
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις ισχυρές βροχοπτώσεις - Φόβοι για περισσότερα θύματα και πιθανή αναβολή της έναρξης της σχολικής χρονιάς
Πλημμύρες στη Σενεγάλη
Politico: Ο Σάντσεθ στοχεύει στην επανεκλογή του με φόντο τη στεγαστική κρίση στην Ισπανία
Στον απόηχο της μεταναστευτικής κρίσης στη Θέουτα και των υποθέσεων διαφθοράς με συγγενείς και συνεργάτες του, ο Πέδρο Σάντσεθ, στοχεύει να εκμεταλλευτεί τη λαϊκή δυσαρέσκεια περί στέγασης για να επανεκλεγεί
Πέδρο Σάντσεθ