Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έτσι προετοιμάζουν τον πρίγκιπα Τζορτζ για βασιλιά

Έτσι προετοιμάζουν τον πρίγκιπα Τζορτζ για βασιλιά

Μια συνήθεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως αποκαλύπτει ότι ετοιμάζουν τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ για βασιλιά.

Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πάντα φροντίζει τον πρίγκιπα Τζορτζ και η Κέιτ Μίντλετον την πριγκίπισσα Σαρλότ.

Ενώ πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον είναι γνωστοί για τη σύγχρονη προσέγγισή τους ως γονείς. Για αυτό και πέρασαν τα περσινά Χριστούγεννα με την οικογένεια της Κέιτ. Ήθελαν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σαρλότ να απολαύσουν και τη “συνηθισμένη” οικογενειακή διασκέδαση.

Φαίνεται ωστόσο ότι είναι παράλληλα και πολύ παραδοσιακοί. Είναι ο Γούλιαμ που φροντίζει πάντα τον πρίγκιπα Τζορτζ στις δημόσιες εμφανίσεις τους ενώ η Κέιτ προσέχει την πριγκίπισσα Σαρλότ.

Πρίγκιπας Τζορτζ: Η προετοιμασία του μελλοντικού βασιλιά

Σύμφωνα με την Jasmine Peters αυτό αποτυπώνει ότι πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον προετοιμάζουν τον πρίγκιπα Τζορτζ ως μελλοντικό βασιλιά. “Οι πατέρες είναι συνήθως υπεύθυνοι για την πειθαρχία και την προστασία. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε έναν πατέρα με τον γιο του να θέτει τα θεμέλια του ποιος θα είναι ο ρόλος και οι υποχρεώσεις του στη ζωή και την οικογένεια. Συχνά πιστεύεται ότι χρειάζεται ένας άντρας για να αναθρέψει ένα αγόρι σε άντρα. Αν κοιτάξεις τις φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν σαφώς αυτή την πεποίθηση”.

Προσέθεσε επίσης ότι το γεγονός πως ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι συνήθως με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Σαρλότ με την κέιτ Μίντλετον αποτελεί σημάδι πως είναι ενστικτώδεις και στοργικοί γονείς.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις