Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Έτσι υποδέχτηκαν οι Άγγλοι τα Χριστούγεννα – Δείτε και θα καταλάβετε!

ΦΩΤΟ: REUTERS - Από το ετήσιο SantaCon στο Μπρούκλιν
ΦΩΤΟ: REUTERS - Από το ετήσιο SantaCon στο Μπρούκλιν

Αυτό είναι το γνωστό Santacon! Εκατοντάδες Βρετανοί ντύνονται Άγιοι Βασίληδες και ξεχύνονται στους δρόμους σε έναν διαφορετικό Μαραθώνιο, τον ‘Mary Marathon’. Ξωτικά, τάρανδοι, χιονάνθρωποι, όλοι μαζί συμμετέχουν σε ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλοι στους δρόμους, με ποτά στο χέρι, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο. Φωτογραφίες και βίντεο απεικονίζουν το πόσο γιορτινό ήταν το κλίμα. Πιστεύεται ότι συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.000 άνθρωποι φέτος. Άγιοι Βασίληδες πλημμύρισαν τους δρόμους, άλλοι μαζί με τα παιδιά τους, ενώ πολλοί έντυσαν και πήραν παρέα τους τετράποδους φίλους τους.

Και όταν το πάρτι φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος, οι περισσότεροι προσπαθούν να ‘επιβιώσουν’ από το πολύ ποτό. Κάποιοι πεσμένοι στα πεζοδρόμια, άλλοι κρεμασμένοι από κάγκελα και παγκάκια. Πάντως, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, ήταν ένα αξέχαστο βράδυ που όλοι τους θα θυμούνται.

 

Δημοσιεύτηκε από SantaCon London UK στις Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Στις 12 Δεκεμβρίου, έλαβε χώρα και ο Χριστουγεννιάτικος Μαραθώνιος στην Αμερική. Όλα δείχνουν πως και οι άνθρωποι της Νέας Υόρκης αγαπούν τα Χριστούγεννα και τα υποδέχονται όπως πρέπει.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε