Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Eurovision 2017: Ως και πέντε χρόνια φυλακή στον άνδρα που έδειξε τα οπίσθιά του! [vids]

Eurovision 2017: Ως και πέντε χρόνια φυλακή στον άνδρα που έδειξε τα οπίσθιά του! [vids]

Ο Ουκρανός που εισέβαλε με μια σημαία της Αυστραλίας στη σκηνή της Eurovision, αποκαλύπτοντας στο κοινό τα οπίσθιά του, απειλείται με ποινή φυλάκισης ως και 5 ετών για την ενέργειά του αυτή.

Θα παραμείνει στο κρατητήριο για 72 ώρες και έπειτα θα πάει στο δικαστήριο, όπου θα του επιβληθεί η ποινή του, από ένα πρόστιμο ως και πέντε χρόνια φυλάκισης” ανέφερε ο Αρσέν Αβάκοφ, υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας. “Αυτός ο άνθρωπος που αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας, θα μπορεί να εξασκεί το χόμπι του στη φυλακή” προσθέτει ο υπουργός.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη… δημόσια εμφάνιση του εισβολέα. Ο ίδιος είχε παρενοχλήσει την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι, πέρυσι. Όταν η Καρντάσιαν βγήκε από το αμάξι της, εκείνος της επιτέθηκε προσπαθώντας να φιλήσει τα οπίσθιά της. Ο δράστης καταγράφηκε από τις κάμερες πριν απομακρυνθεί από την ασφάλεια της Καρντάσιαν.

Μια εβδομάδα νωρίτερα, ο ίδιος, είχε προσεγγίσει την Χαντίντ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και είχε προσπαθήσει να την σηκώσει από το έδαφος. Το 2013, στα βραβεία Grammy, ο Σεντιούκ προσπάθησε να παραλάβει ένα βραβείο εκ μέρους της Αντελ.

Έναν χρόνο νωρίτερα, ο Ουκρανός είχε προσεγγίσει τον Ουίλ Σμιθ, ο οποίος υπέγραφε αυτόγραφα στην Μόσχα. Αφού του είπε πως είναι μεγάλος fan, προσπάθησε να τον φιλήσει! Ο Ουίλ Σμιθ τον χαστούκισε λέγοντάς του “αυτό είναι δικό σου πρόβλημα”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε