Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Έβαλαν εκτελεστή να σκοτώσει τους πρώην τους – Έπεσαν στον λάθος άνθρωπο [pics, vid]

Έβαλαν εκτελεστή να σκοτώσει τους πρώην τους – Έπεσαν στον λάθος άνθρωπο [pics, vid]

Ήταν πριν από ένα χρόνο που η Meghan Verikas προσποιήθηκε ότι την έχουν απαγάγει και ο σύντροφός της Mack Daniel πως τον σκότωσαν.

Ήταν ένα κόλπο για να πιάσουν τους πρώην τους Leon Jacob και Valerie McDaniel που είχαν πληρώσει 20.000 δολάρια σε εκτελεστή για να τους σκοτώσει. Μόνο που ο “εκτελεστής” ήταν μυστικός αστυνομικός και ήρθε σε επαφή με το ζευγάρι.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες του Mack που προσποιούνταν τον νεκρό και της Meghan που προσποιούνταν το θύμα απαγωγής. Ήταν ένα σχέδιο της αστυνομίας για να πιάσουν τους πρώην συντρόφους τους.

Οι McDaniels είχαν χωρίσει και η Meghan είχε μόλις τελειώσει τη σχέση της με τον Leon Jacob. Η Valerie ακόμα χρωστούσε στον πρώην άντρα της 1.25 εκατομμύρια δολάρια από τη διευθέτηση της κοινής τους περιουσίας. Είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση ο Jacob να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με την πρώην του.

Το σατανικό σχέδιο για τη διπλή δολοφονία

Οι εισαγγελείς λένε ότι την ήθελε νεκρή ώστε να μην μπορεί να καταθέσει εναντίον του για την υπόθεση της παρακολούθησης. Οι δύο πρώην κατηγορούνται ότι προσέφεραν 20.000 δολάρια και δύο ρολόγια Cartier στον εκτελεστή που ήταν μυστικός αστυνομικός.

Αφού έκαναν την προσφορά, η αστυνομία επικοινώνησε με τη Meghan και τον Mack και τους υποσχέθηκαν ότι θα τους έπιαναν. Μετά τις συλλήψεις τους η Valerie έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ αφέθηκε ελεύθερη και περίμενε την επόμενη δικάσιμο.

Ο Leon δικάζεται στο Χιούστον και την Τετάρτη η πρώην σύντροφός του έδωσε τις φωτογραφίες στο δικαστήριο. “Κάθισα σε μια καρέκλα σε μια αποθήκη φιμωμένη και με δεμένα τα χέρια και τα πόδια για να φαίνεται ότι έχω απαχθεί.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο Mack που περιέγραψε τη δοκιμασία ως κάτι αδιανόητο. Η αστυνομία τον έβαλε να προσποιηθεί ότι είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. “Αν τα είχαν καταφέρει, η Natalie δεν θα είχε γονείς”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις