Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έβαλε επική αφίσα και βγήκε ραντεβού με μοντέλο [pics]

Έβαλε επική αφίσα και βγήκε ραντεβού με μοντέλο [pics]

Το χιούμορ είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι γυναίκες σε έναν άντρα. Έτσι και η χιουμοριστική αφίσα του 28χρονου φοιτητή στο Columbia βρήκε ανταπόκριση. Και μάλιστα σε 25χρονο μοντέλο!

Ο Ned έφτιαξε μια αφίσα αναζητώντας μια κοπέλα να τον συνοδεύσει σε επίσημη εκδήλωση για το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου. Η Anna Besedina επικοινώνησε μαζί του στο Instagram και τον συνόδευσε στην εκδήλωση.

Ο Ned είχε φτιάξει την αφίσα και την έβαλε σε πολλά σημεία στο Soho και το West Village. Μάλιστα υπήρχαν αρκετές αφίσες του και πολύ κοντά σε πρακτορεία μοντέλων. Με χιούμορ έγραφε πως η κοπέλα θα πρέπει να είναι φωτογενής, πάνω από 21 και να μην έχει πλαστή ταυτότητα.

Η αφίσα και το ραντεβού με μοντέλο

Η χιουμοριστική φωτογραφία του με σώμα γυμνασμένης γοργόνας δεν άφησε ασυγκίνητη την 25χρονη Anna Besedina. Ήταν ένας φίλος της που της έστειλε φωτογραφία με την αφίσα του Ned. “Σκέφτηκα ότι είναι ένα από τα πιο αστεία πράγματα που έχω δει ποτέ. Ποιος θα έκανε κάτι τόσο γελοίο. Έπρεπε να τον βρω και να μάθω περισσότερα για αυτόν”.

Προφανώς επικοινώνησε μαζί του στο Instagram και αποφάσισαν να συναντηθούν σε τοπικό μπαρ κοντά στην αδελφότητα πριν από την εκδήλωση. Φαίνεται ότι ο Ned ήταν πολύ χαρούμενος που συναντήθηκαν face to face. “Σκέφτηκα ότι είναι πολύ ελκυστική και κάπως έξω από τα νερά μου, κάτι που συνοψίζει την ιστορία της ζωής μου”.

Αφού πήγαν στην εκδήλωση το ραντεβού τους τελείωσε με μια αγκαλιά και φυσικά τη δωρεάν κούρσα που είχε τάξει στην αφίσα. Η Besedina ωστόσο κράτησε σιγύν ιχθύος για το αν θα ξαναβρεθούν. “Θα δούμε!”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις