Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έχε γεια! Παρουσιάστρια του Fox News είπε τον Τραμπ… δικτάτορα! [vid]

Κιμ Γιονγκ Ουν Τραμπ
Φωτογραφία από Instagram: @huntsmanabby

Ο κόσμος περιμένει με κομμένη την ανάσα να δει αν ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει για… fake news και στο Fox News!

Στις ουρές του… αμερικανικού ΟΑΕΔ ενδέχεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες η Abby Huntsman, συμπαρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής στο Fox News, που αποκάλεσε “δικτάτορα” τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Η… φαρμακερή ατάκα για τον Τραμπ

Σαρδάμ; Αφέλεια; Γλώσσα… λανθάνουσα; Πιθανότατα το πρώτο, όμως μικρή σημασία έχει, αφού το… πάρτι στα social media έχει ήδη ξεκινήσει!

Η συμπαρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής Fox & Friends, στο δίκτυο Fox News, έκανε το… αδιανόητο. Αποκάλεσε “δικτάτορα” τον Τραμπ, σε live μετάδοση!

Εδώ να σημειωθεί πως το Fox News είναι ο… σταθερότερος και πλέον ένθερμος υποστηρικτής του αμερικανού προέδρου. Που σημαίνει αυτομάτως πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα ΜΜΕ που ο ίδιος κατηγορεί σε κάθε ευκαιρία για fake news.

Όμως έγινε κι αυτό. Στο Fox News, λοιπόν, η εκπομπή βρίσκονταν σε εξέλιξη την στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβαινε τα σκαλιά του Air Force One, το μεσημέρι της Κυριακής, 10.06.2018, λίγα λεπτά αφότου το προεδρικό αεροσκάφος είχε προσγειωθεί στην Σιγκαπούρη.

Η παρουσιάστρια περιέγραφε τις “ιστορικές” όπως τις χαρακτήρισε στιγμές, αναφέροντας πως ο αμερικανός πρόεδρος θα συναντηθεί με τον “δικτάτορα της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν“.

Η “ρουκέτα” για Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν!

Και κάπου εκεί έπεσε… η βόμβα! Η Abby Huntsman συνέχισε: “Αυτό είναι ιστορία που ζούμε. Άσχετα με το τι θα γίνει σε αυτήν την συνάντηση μεταξύ των δύο δικτατόρων, αυτό που βλέπουμε τώρα, αυτό είναι ιστορία“.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις