Κόσμος

Έχει τελικά ο Πούτιν καταφύγιο και εφεδρικά γραφεία;

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει κάποιο καταφύγιο ούτε εφεδρικά γραφεία για να εργάζεται, αλλά έχει διάφορα γραφεία σε διάφορες πόλεις του κόσμου και εργάζεται σε αυτά εάν χρειασθεί, δήλωσε ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Πεσκόφ, διαψεύδοντας τις διάφορες υποθέσεις που γίνονται σύμφωνα με τις οποίες ο Ρώσος πρόεδρος έχει κάποιο καταφύγιο και εφεδρικά γραφεία-αντίγραφα για να δουλεύει.

«Αυτά είναι ανοησίες. Όλα αυτά είναι σκέτες ανοησίες. Ξέρετε, είναι κάποιου είδους λογοτεχνικές ασκήσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σε συνέντευξή του σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου RTVI.

Πρότεινε μάλιστα να φωτογραφήσουν το κάθε γραφείο από διαφορετικές γωνίες για να βρουν εν συνεχεία τις διαφορές

«Ο πρόεδρος έχει πολλά γραφεία. Έχει γραφεία παντού. Και σε διάφορες χώρες του κόσμου», επισήμανε ο Πεσκόφ προσθέτοντας ότι εργάζεται σε καθένα από αυτό όταν αυτό είναι αναγκαίο. «Όμως είναι ανοησίες όσα λέγονται ότι κάποιος κρύβει πού βρίσκεται ο πρόεδρος. Όλες αυτές οι θεωρίες συνομωσίας, όλα αυτά είναι μια μεγάλη ανοησία», υπογράμμισε ο Πεσκόφ.

Ο Πούτιν και το… ίντερνετ

Απαντώντας στο ερώτημα πώς χρησιμοποιεί ο Ρώσος πρόεδρος το διαδίκτυο, ο Πεσκόφ είπε ότι ο Πούτιν έχει αποκτήσει τις δεξιότητες εδώ και χρόνια. «Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο προχωρημένος χρήστης, όχι δεν νομίζω. Όμως παρόλα αυτά, ό,τι χρειάζεται, το βλέπει στο Διαδίκτυο» παρατήρησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1