Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Έχει βρει τον μπελά της η Taylor Swift! Ξαναχτύπησε ο εμμονικός θαυμαστής και διέρρηξε το σπίτι της!

Έχει βρει τον μπελά της η Taylor Swift! Ξαναχτύπησε ο εμμονικός θαυμαστής και διέρρηξε το σπίτι της!
photo epa

Δύσκολες ώρες περνάει η Taylor Swift η οποία έχει βρει τον μπελά της από έναν θαυμαστή που έχει πάθει εμμονή μαζί της και την κυνηγάει ανελέητα.

Ο Ρότζερ Αλβαράντο παρενοχλεί εδώ και μήνες την Taylor Swift και παρά το γεγονός πως έχει καταδικαστεί από δικαστήριο και του έχει απαγορευθεί να πλησιάζει την κατοικία της, αυτός συνελήφθη ξανά σήμερα, κατηγορούμενος για διάρρηξη στο σπίτι της διάσημης καλλιτέχνιδας.

Σύμφωνα με μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, στις 02.45 τα ξημερώματα, ο 23χρονος, με καταγωγή από τη Φλόριντα, συνελήφθη από την αστυνομία στην οικία της Taylor Swift καθώς είχε καταφέρει να εισβάλει σπάζοντας ένα παράθυρο, ενώ η τραγουδίστρια απουσίαζε.

Ο Ρότζερ Αλβαράντο είχε εισβάλει, τον περασμένο Απρίλιο, στο σπίτι της 29χρονης σταρ , χρησιμοποιώντας μια σκάλα για να μπει από το παράθυρο. Και σε εκείνη την περίπτωση η τραγουδίστρια απουσίαζε. Οι σωματοφύλακες και η αστυνομία τον έδιωξαν και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ το δικαστήριο του είχε απαγορεύσει να πλησιάζει το σπίτι της. Ο ίδιος είχε δηλώσει ένοχος τον Δεκέμβριο και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών, την οποία δεν είχε προς το παρόν εκτίσει, μαζί με την εντολή να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία. Τον Φεβρουάριο του 2018 είχε συλληφθεί επίσης, καθώς είχε προσπαθήσει να σπάσει την πόρτα της με ένα φτυάρι.

Μετά τη νέα «εισβολή» σήμερα, τέθηκε υπό κράτηση κι απαγγέλθηκαν σε βάρος του οι κατηγορίες της διάρρηξης και ανυπακοής προς τη δικαιοσύνη, διευκρίνισε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Elle, την Τετάρτη, η τραγουδίστρια των “Shake it off” και “Blank Space” σημείωνε ότι η βία είναι «ο μεγαλύτερος φόβος της», τόσο κατά τη διάρκεια των συναυλιών της όσο και στην προσωπική ζωή της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις