Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ευνουχισμός ή εκτέλεση παιδεραστών μετά τον άγριο ομαδικό βιασμό 14χρονης στην Ινδονησία

Ευνουχισμός ή εκτέλεση παιδεραστών μετά τον άγριο ομαδικό βιασμό 14χρονης στην Ινδονησία

Νέοι σκληροί νόμοι κατά των παιδεραστών μετά τον άγριο ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία 14χρονης στην Ινδονησία.

Οι κατ’ εξακολούθηση παραβάτες και εκείνοι που κακοποιούν μέλη της οικογένειάς τους, σύμφωνα με νόμους που ψηφίστηκαν από το κοινοβούλιο της Ινδονησίας, θα βρίσκονται αντιμέτωποι με 10 έως 20 χρόνια φυλακή, ενώ τα δικαστήρια θα μπορούν να επιβάλλουν τον χημικό ευνουχισμό τους. Εκείνοι που δολοφονούν τα θύματά τους, τα αφήνουν με μόνιμα σωματικά ή ψυχολογικά τραύματα ή τους μεταδίδουν σεξουαλικά νοσήματα προβλέπεται ακόμα και να εκτελούνται.

Οι αυστηρότερες ποινές ψηφίστηκαν μετά τον άγριο βιασμό και τη δολοφονία της 14χρονης Yuyun στη Σουμάτρα από συμμορία 12 αντρών και αγοριών τον Μάιο. Η σορός της άτυχης Yuyun βρέθηκε 3 μέρες αργότερα στο δάσος. Το άψυχο σώμα της ήταν δεμένο και γυμνό. Επτά έφηβοι ηλικίας 16 και 17 ετών φυλακίστηκαν αμέσως μετά τη διαπίστωση πως συμμετείχαν στο σοκαριστικό έγκλημα.

Η Ινδονησία έχει καταστεί σε hotspot για παιδεραστές από τη Δύση, με περισσότερους από 100 δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων να ταξιδεύουν στη χώρα από την Αυστραλία μόνο το 2014. Ο Αυστραλός Robert Andrew Fiddes Ellis που δικάζεται για τη σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 11 κοριτσιών (από 8 έως 17 ετών) στο Μπαλί θα γλιτώσει, καθώς οι νόμοι δεν έχουν αναδρομική ισχύ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε