Κόσμος

Ευρωεκλογές 2019 – Λεμέρ: Καταστροφική μια νίκη της Λε Πεν

Μια ενδεχόμενη νίκη του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λε Πέν στις ευρωπαϊκές θα ήταν καταστροφική για τη Γαλλία και την Ευρώπη.

Αυτό τόνισε ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Μπρουνό Λεμέρ, ο οποίος ανέφερε πως μια τυχόν επικράτηση της Λε Πέν θα έπληττε και θα κατέστρεφε την γαλλική οικονομία και τις βιομηχανίες.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα της Μαρί Λε Πέν θα δώσει μάχη ψήφο με ψήφο με το κόμμα του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

“Στην περίπτωση που οι εθνικιστές μέσω της Μαρίν Λε Πέν νικήσουν στις 26 Μαΐου, αυτό θα ήταν σοβαρό για τα οικονομικά μας και θα ήταν σοβαρό για την σταθερότητα του ευρώ,” δήλωσε ο Λεμέρ στην διάρκεια μιας σημερινής εκπομπής στην τηλεόραση BFM.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό