Κόσμος

Ευρωεκλογές 2019 – Λεμέρ: Καταστροφική μια νίκη της Λε Πεν

Μια ενδεχόμενη νίκη του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λε Πέν στις ευρωπαϊκές θα ήταν καταστροφική για τη Γαλλία και την Ευρώπη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτό τόνισε ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Μπρουνό Λεμέρ, ο οποίος ανέφερε πως μια τυχόν επικράτηση της Λε Πέν θα έπληττε και θα κατέστρεφε την γαλλική οικονομία και τις βιομηχανίες.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα της Μαρί Λε Πέν θα δώσει μάχη ψήφο με ψήφο με το κόμμα του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

“Στην περίπτωση που οι εθνικιστές μέσω της Μαρίν Λε Πέν νικήσουν στις 26 Μαΐου, αυτό θα ήταν σοβαρό για τα οικονομικά μας και θα ήταν σοβαρό για την σταθερότητα του ευρώ,” δήλωσε ο Λεμέρ στην διάρκεια μιας σημερινής εκπομπής στην τηλεόραση BFM.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στραγγαλισμό «έδειξε» η ιατροδικαστική της 43χρονης που δολοφονήθηκε στην Ιρλανδία - Βασικός ύποπτος ο σύντροφός της
Ο 28χρονος πρόλαβε να φύγει από την Ιρλανδία με πληροφορίες να αναφέρουν ότι διέφυγε στην Τουρκία, ενώ η ιρλανδική αστυνομία έχει επικοινωνήσει με την Interpol και την Europol για τον εντοπισμό του
Το ζευγάρι από την Ιρλανδία