Κόσμος

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Τη Δευτέρα η συζήτηση για την απόφαση της Δανίας να κατάσχει τα τιμαλφή των προσφύγων

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη Δανία σχετικά την απόφασή της να κατάσχει τιμαλφή που φέρουν μαζί τους οι πρόσφυγες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως ανακοίνωσε στην ολομέλεια σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς, η διάσκεψη των προέδρων αποφάσισε να αναμένει την εξέταση του θέματος από την Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών. Η πλειοψηφία όμως της επιτροπής αυτής αποφάσισε να εξετασθεί το θέμα στα τέλη του Ιανουαρίου.

Παρ’ όλα αυτά ευρωβουλευτές ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα άμεσα στην ολομέλεια ανεξάρτητα από την απόφαση της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, αίτημα που δεν έλαβε την πλειοψηφία.

Σύμφωνα με ένα δεύτερο αίτημα που συγκέντρωσε πλειοψηφία αποφασίσθηκε η συζήτηση να γίνει τελικά την ερχόμενη Δεύτερα στις Βρυξέλλες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρίγκιπας Χάρι, Έλτον Τζον και Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έχασαν τη «μάχη» με την Daily Μail και πληρώνουν 13 εκ. δολάρια για δικαστικά έξοδα
Οι παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες της Βρετανίας, έχασαν στο δικαστήριο για υπόθεση παραβίασης της ιδιωτικής τους ζωής και καλούνται να καταβάλλουν το αστρονομικό ποσό
Πρίγκιπας Χάρι και Έλτον Τζον
Η Τζόντι Φόστερ, ο πρώτος πύθωνας που υποβλήθηκε σε πρωτοποριακή θεραπεία καρκίνου
Η Τζόντι Φόστερ, ένας βάρους 50 κιλών και ηλικίας 23 ετών, ζει στον ζωολογικό κήπο του Τσέστερ - Καθώς η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο, οι κτηνίατροι δοκίμασαν την ηλεκτροχημειοθεραπεία
Πύθωνας