Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φαντάσματα και χαμένες ψυχές: Το στοιχειωμένο αξιοθέατο που τρέμουν οι τουρίστες

Φαντάσματα και χαμένες ψυχές: Το στοιχειωμένο αξιοθέατο που τρέμουν οι τουρίστες

Η ιστορία του Oakabella Homestead τρομάζει πάρα πολλούς τουρίστες με αποτέλεσμα να επανεξετάζουν τη στραγητική μάρκετινγκ για το κτίριο στην ύπαιθρο της Δυτικής Αυστραλίας.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του Oakabella Homestead, που χτίστηκε το 1851 και βρίσκεται στα βόρεια του Geraldton, κάποτε εξαργύρωνε τη φήμη του ως το πιο στοιχειμένο κτίριο στην περιοχή.

Ξεναγήσεις για τα φαντάσματα και ανατριχιαστικές ιστορίες φαίνονταν να ταιριάζουν με την απόκοσμη ιστορία του. Ανάμεσα στους πολλούς θανάτους που συνδέονται με το κτίριο αυτός ενός τρίχρονου παιδιού και ενός εργάτη που αυτοπυροβολήθηκε.

Οι νέοι ιδιοκτήτες Belinda Turner και Brian Snelson προσπαθούν να αποφύγουν τα φαντάσματα του παρελθόντος γιατί πιστεύουν ότι τρομοκρατούν πολλούς τουρίστες.

Φαντάσματα τέλος στο Oakabella Homestead

“Υπάρχουν μερικά άρθρα που έχουμε διαβάσει και είναι αρκετά ενδιαφέρον που διαβάζουμε τα σχόλια. Δεν είναι όλοι για φαντάσματα και αυτό απεικονίζεται στα σχόλια στο facebook.

Οι άνθρωποι δεν θα έρθουν εδώ αν πιστεύουν ότι είναι στοιχειωμένο για αυτό και το φέρνουμε ξανά στην ιστορία”.

Το νέο επιχειρησιακό μοντέλο θα στοχεύσει στην απεικόνιση του Oakabella Homestead ως ενός χώρου με πλούσια αυστραλιανή ιστορία και ατελείωτου ορίζοντα.

“Εμείς οι ίδιοι είμαστε πιο παθιασμένοι με την ιστορία των πραγμάτων. Η πλευρά των φαντασμάτων είναι κάτι που πιστεύουμε ελάχιστα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις