Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φαρμάκι για Μέγκαν Μαρκλ: «Θα ντρεπόταν η Νταϊάνα – Φλώρος ο πρίγκιπας Χάρι»

Μέγκαν Μαρκλ

Μια ακόμα φορά που η Samantha Markle χρησιμοποιεί απίστευτους χαρακτηρισμούς για την ετεροθαλή αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Samantha Markle συνεχίζει να επιτίθεται στην ετεροθαλή αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ. Αυτή τη φορά η μπάλα πήρε και τον πρίγκιπα Χάρι.

Χαρακτήρισε τη Μέγκαν Μαρκλ “δούκισσα της ανοησίας”, υπογραμμίζοντας πως ήταν εκείνη και όχι ο πατέρας τους Thomas Markle που συμπεριφερόταν άσχημα.

Στον στόχο της βρέθηκε και ο πρίγκιπας Χάρι που χαρακτήρισε “φλώρο” επειδή επέτρεψε στη γυναίκα του να φερθεί έτσι σε όσους ήταν κοντά της. Ειδικά στην οικογένειά της.

“Η Νταϊάνα θα ντρεπόταν. Σταμάτα να φοράς τα παπούτσια και το σουτιέν της και βγάλε τα παντελόνια σου από πάνω της!” έγραψε η Samantha Markle.

Υποστήριξε ότι άκουσε πρόσφατα να μιλάει τη Μέγκαν Μαρκλ και ανέφερε πως είχε πολύ ψεύτικη προφορά. Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες για την ετεροθαλή αδερφή της που δεν έχουν μιλήσει για χρόνια.

Δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τη Μέγκαν Μαρκλ

Ήταν πριν ακόμα τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι που η Samantha Markle ξεκίνησε να επιτίθεται στην ετεροθαλή αδερφή της.

Υπερασπίστηκε με πάθος τον πατέρα τους Thomas Markle για το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι. Υπογραμμίζει ότι σε κανένα μέλος της οικογένειάς της δεν δόθηκαν τα εργαλεία που χρειάζονταν για να αντιμετωπίσουν τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης.

Ο πατέρας τους Thomas Markle ζήτησε συγγνώμη για το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες. Σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε τον φόβο του πως δεν θα μιλήσει ξανά με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Υπενθυμίζεται πως ο μοναδικός συγγενής που βρέθηκε στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι ήταν η μητέρα της Doria Ragland. Ήταν και η μόνη που είχε αξιοπρεπή στάση από τότε που ξεκίνησε η σχέση της κόρης της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις