Κόσμος

Φαρμάκι Μαρί Σαντάλ για Λετίθια μετά το ξεκατίνιασμα με τη Σοφία [vid]

Λίγες ώρες μετά την ένταση ανάμεσα στη βασίλισσα Σοφία και τη βασίλισσα Λετίθια, πήρε θέση στη διαμάχη που κατέγραψαν οι κάμερες η Μαρί Σαντάλ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πριγκίπισσα της Δανίας Μαρί Σαντάλ πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της βασίλισσας Σοφίας και έσταξε φαρμάκι για τη συμπεριφορά της βασίλισσας Λετίθια.

Βλέποντας τις εικόνες από το βασιλικό ξεκατίνιασμα που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τη στάση της Λετίθια.

Οργή Μαρί Σαντάλ για Λετίθια

“Έγινε πράγματι αυτό;” ήταν η πρώτη της αντίδραση και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. “Τι γράφει ο ισπανικός Τύπος; Αυτό είναι απαίσιο” συνέχισε. “Αυτό με κάνει να αισθάνομαι τόσο θυμωμένη!”. Και πάλι δεν σταμάτησε εκεί.

“Καμία γιαγιά δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά! Πραγματικά έδειξε τον πραγματικό της εαυτό” έγραψε σε άλλο tweet. Επέλεξε να δείξει τη στήριξή της στη βασίλισσα Σοφία ανεβάζοντας και μια οικογενειακή φωτογραφία με ένα ξεχωριστό μήνυμα. “Ευτυχισμένοι παππούδες! Η οικογένεια είναι τα πάντα”.

Η Μαρί Σαντάλ πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της πρώην βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας που είναι και θεία της, καθώς είναι αδερφή του πεθερού της Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ.

https://www.youtube.com/watch?v=u3UybfWwMTc

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Beef Ντόναλντ Τραμπ – Αμπντούλ Ελ Σαγέντ: «Μόνο ανόητοι θα τον ψήφιζαν» – «Να με αποκαλείτε γερουσιαστή»
Η μάχη για την έδρα της Γερουσίας στο Μίσιγκαν – μεταξύ του Ελ-Σαγέντ και του Ρεπουμπλικανού Μάικ Ρότζερς – εξελίσσεται σε σκληρό θρίλερ και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τον έλεγχο του Κογκρέσου
Αμπντούλ Ελ-Σαγέντ
Μπρους Σπρίνγκστιν για ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: «Η ψήφος μας είναι η φωνή μας»
Ο διάσημος μουσικός απευθύνθηκε στους εκλεγμένους αξιωματούχους και τους εκπροσώπους της αμερικανικής κυβέρνησης, υπενθυμίζοντάς τους τον όρκο τους να προστατεύουν και να υπερασπίζονται το Σύνταγμα
Μπρους Σπρίνγκστιν
Πολωνία: Ο Ντόναλντ Τουσκ καταγγέλλει απόπειρα ρωσικής προβοκάτσιας στα σύνορα με το Καλίνινγκραντ
Ύποπτες κινήσεις ατόμων με φακούς εντοπίστηκαν τη νύχτα στη μεθόριο - Ο Πολωνός πρωθυπουργός κατηγορεί τη Μόσχα ότι αναμειγνύεται στη σύγκρουσή του με τον πρόεδρο Ναβρότσκι
Πολωνία, Συνταγματικό Δικαστήριο