Κόσμος

Φίδι δάγκωσε αγοράκι ενός έτους – Στην εντατική το μωρό!

Το παιδί έπαιζε στη βεράντα όταν το δάγκωσε το φίδι!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρθηκε εσπευσμένα αγοράκι ενός έτους μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από δηλητηριώδες φίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακαρείου, καθώς υπέστη οίδημα και εκχυμώσεις στο αριστερό χέρι.

Το περιστατικό συνέβη ενώ το αγοράκι βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του στη Λεμεσό χθες το απόγευμα, και έπαιζε στη βεράντα.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, ωστόσο μετά από υπόδειξη των γιατρών διακομίστηκε στο Μακάρειο και έλαβε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Πηγή: philenews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η ελληνική κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη φυλακή»
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών εκφράζει τη «βαθιά απογοήτευση» της Ουάσιγκτον για τη δικαστική εξέλιξη με την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη δίκη της 17 Νοέμβρη 8
Λευκός Οίκος: Συμφωνία με Ιράν μόνο αν τηρηθούν οι «κόκκινες γραμμές» – «Είμαστε έτοιμοι ξανά για πόλεμο» δηλώνει ο Χέγκσεθ
Η συμφωνία περιλαμβάνει το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, τη δέσμευση του Ιράν να μην αναπτύξει ποτέ πυρηνική βόμβα και την παράδοση του εμπλουτισμένου ουρανίου στις ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ