Κόσμος

Φιλιππίνες: Έπεσε ελικόπτερο με διασώστες θυμάτων του τυφώνα Καλμάγκι – Σκοτώθηκαν και οι 6 επιβαίνοντες, στους 40 οι νεκροί της θεομηνίας

Σχεδόν 400.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους - Πόλεις ολόκληρες έχουν καλυφθεί από τα νερά

Νέα τραγωδία στις Φιλιππίνες που σαρώνεται από τον τυφώνα Καλμάγκι. Έπεσε ελικόπτερο με διασώστες, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι έξι επιβαίνοντες.

Ο στρατός στις Φιλιππίνες ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (04.11.2025) ότι μία αποστολή έρευνας ανέσυρε έξι πτώματα που πιστεύεται είναι αυτά του πιλότου και των άλλων μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου τύπου «Huey» που κατέπεσε στο νησί Μιντανάο, το οποίο πλήττεται από τον τυφώνα Καλμάγκι.

Από το πέρασμα του Καλμάγκι έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 40 άνθρωποι, σύμφωνα με τον νεότερο προσωρινό απολογισμό των αρχών.

 

 

Σχεδόν 400.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους εξαιτίας του ισχυρού τυφώνα, που προκάλεσε μεγάλες πλημμύρες και καταστροφές στις κεντρικές Φιλιππίνες.

 

 

Πόλεις ολόκληρες στο νησί Τσεμπού έχουν καλυφθεί από τα νερά, με τους κατοίκους να προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στις στέγες για να σωθούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρικτός θάνατος για αθλήτρια του τριάθλου στην Καλιφόρνια: Την κατασπάραξε καρχαρίας ενώ κολυμπούσε
Αρχικά οι Αρχές την είχαν κηρύξει αγνοούμενη, καθώς η σορός της δεν είχε εντοπιστεί - Βρέθηκαν υπολείμματα της 55χρονης στην ακτή κοντά στο σημείο όπου δέχθηκε τη φονική επίθεση
Η αθλήτρια του τριάθλου Έρικα Φοξ