Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Φιλιππίνες: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ύποπτο να μεταφέρει 8χρονη σε βαλίτσα – Την απήγαγε από το σπίτι της

Φιλιππίνες: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ύποπτο να μεταφέρει 8χρονη σε βαλίτσα – Την απήγαγε από το σπίτι της
YouTube

Ανατριχιαστικό βίντεο από τις Φιλιππίνες με ύποπτο να μεταφέρει 8χρονη μέσα σε βαλίτσα! Η Jin Nichole You επέστρεφε στο σπίτι της όταν την απήγαγαν στην περιοχή Bakilid στην πόλη Mandaue της επαρχίας Cebu.

Η 8χρονη μαθήτρια απήχθη και μεταφέρθηκε σε μία βαλίτσα από τον επιστάτη του διαμερίσματος της οικογένειάς της στις Φιλιππίνες. Η οικογένεια της Jin Nichole You ανησύχησε όταν κατάλαβε ότι δεν είχε επιστρέψει.

Ταραγμένη, η μητέρα Tyree Rendal έλεγξε τις κάμερες ασφαλείας του διαμερίσματος και είδε με τρόμο ένα άγνωστο άτομο με κουκούλα μέσα στις πύλες του σπιτιού. Το βίντεο που κατέγραψαν δείχνει τον ύποπτο να σέρνει μία μεγάλη μαύρη βαλίτσα που πιστεύεται ότι έκρυβε το κορίτσι.

Η αστυνομία της πόλης – αναφέρει η Daily Mail – έλαβε μία αναφορά και αμέσως άρχισε έρευνα για το εξαφανισμένο κορίτσι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο σε ένα διαμέρισμα στην ίδια περιοχή λίγο αργότερα. Συνέλαβαν τον Godiflor Rama, 32 ετών, επιστάτη του διαμερίσματος όπου διέμεναν το θύμα και οι γονείς του. Ευτυχώς η μικρή Jin βρέθηκε ζωντανή. Μεταφέρθηκε στο Γραφείο Προστασίας Παιδιών Γυναικών του Αστυνομικού Σταθμού Subangdaku όπου εξήγησε τι είχε συμβεί.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ύποπτος είπε: «Ελπίζω ότι η οικογένεια μπορεί να με συγχωρήσει γι’ αυτό που έκανα. Το έκανα μόνο επειδή με κατηγορούσαν ότι έκλεψα τα υπάρχοντά τους, όπως τις τσάντες και τις κρεμάστρες τους. Παραδέχομαι ότι το κορίτσι είναι ελκυστικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει. Δεν τη βίασα. Δεν της επιτέθηκα σεξουαλικά».

Το βίντεο με τον δράστη να μεταφέρει την 8χρονη σε βαλίτσα:

Η αστυνομία είπε ότι ο Godiflor είχε χρησιμοποιήσει την εξοικείωσή του με το κορίτσι και την οικογένειά της για να εφαρμόσει το σχέδιό του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις