Κόσμος

Φιλιππίνες: Βίντεο με κροκόδειλο να αρπάζει τουρίστα που πήγε να βγάλει selfie μαζί του γιατί νόμιζε ότι ήταν άγαλμα

Τον παγίδευσε για 30 λεπτά, αλλά τη γλίτωσε με 50 ράμματα

Παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή του την απερισκεψία του ένας τουρίστας στις Φιλιππίνες που προσπάθησε να βγάλει selfie με έναν κροκόδειλο, επειδή τον πέρασε για άγαλμα.

O 29χρονος πήδηξε μέσα στο κλουβί του κροκόδειλου στις Φιλιππίνες θέλοντας να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, θεωρώντας ότι το ζώο είναι… άγαλμα κι όχι ζωντανό.

Μάλιστα, οι ντόπιοι που κατέγραψαν την απερίσκεπτη πράξη του είπαν ότι ο άνδρας πέρασε πάνω από ένα συρματόπλεγμα και μπήκε στο νερό πλάι στον κροκόδειλο πριν χαμογελάσει και βγάλει το κινητό του για να τραβήξει φωτογραφία.

Τρομοκρατημένο πλήθος που παρακολουθούσε όσα γίνονταν, φώναζε στον άνδρα να φύγει, καθώς ο κροκόδειλος όρμησε προς το μέρος του.

Το βίντεο, που κόβει την ανάσα, δείχνει τον τουρίστα να ουρλιάζει από τον πόνο, καθώς το ζώο σφίγγει τα σαγόνια του γύρω από το χέρι του, αρνούμενο να τον αφήσει να φύγει από το περίφραγμα στο ζωολογικού κήπου Zamboanga Sibugay.

Στη συνέχεια, ο κροκόδειλος άρπαξε το μηρό του 29χρονου και τον γύρισε αρκετές φορές, προσπαθώντας να τον ακρωτηριάσει.

Πρόκειται για μία μέθοδο που χρησιμοποιούν τα ζώα αυτά για να διαμελίσουν τα θηράματά τους.

Το βίντεο:

Σύμφωνα με την DailyMail, ο τουρίστας παρέμεινε παγιδευμένος στο κλουβί για 30 λεπτά, πριν ο φροντιστής του κροκόδειλου τον σώσει. Ο φροντιστής φέρεται να χτύπησε με ένα τσιμέντο το κεφάλι τον κροκόδειλο, αναγκάζοντάς τον να αφήσει τον 29χρονο.

Στη συνέχεια, οι γιατροί τύλιξαν το τραυματισμένο χέρι και το μηρό του επισκέπτη με πανιά για να σταματήσουν την αιμορραγία και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν πάνω από 50 ράμματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Περού: Ανεπιθύμητη από το Κογκρέσο η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ – Κηρύχθηκε «persona non grata»
Η Λίμα κατηγορεί την Κλαούντια Σέινμπαουμ για ανάμειξη στις εσωτερικές της υποθέσεις, τρεις ημέρες μετά τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών
Η πρόεδρος του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ
Σουηδία: Διακόπηκε προσωρινά η λειτουργία του αεροδρομίου του Γκέτεμποργκ μετά τον εντοπισμό drone
Το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις του την Πέμπτη, μετά την εμφάνιση ενός ή περισσότερων drone στον εναέριο χώρο – Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα
drone
Γαλλία: Ο Δήμος του Παρισιού κλήρωνει τάφους δίπλα στον Τζιμ Μόρισον, τον Όσκαρ Ουάιλντ και άλλες ιστορικές προσωπικότητες
Οι Παριζιάνοι που θα κληρωθούν θα πρέπει να αποκαταστήσουν ταφικά μνημεία «στην αρχική τους μορφή», με αντάλλαγμα μια παραχώρηση σε τρία από τα πιο γνωστά κοιμητήρια της γαλλικής πρωτεύουσας
Το νεκροταφείο Pere-Lachaise στο Παρίσι