Κόσμος

Φινλανδία – κορονοϊός: Εμβολιασμός των παιδιών από 5 ετών και άνω που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα παιδιά στη Φινλανδία ηλικίας 5 ετών και άνω που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να προσβληθούν από σοβαρή λοίμωξη κορονοϊού λόγω του αδύναμου ανοσοποιητικού τους συστήματος θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Αυτή είναι η σύσταση από το Ινστιτούτο Υγείας στη Φινλανδία επιλέγοντας παράλληλα να μην συστήσει τον εμβολιασμό για όλα τα παιδιά.

Η κυβέρνηση αναμένεται να αποδεχθεί αυτή τη σύσταση για τα παιδιά που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Το Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι οι εμβολιασμοί θα μπορούν να αρχίσουν μόλις η Φινλανδία λάβει τα εγκεκριμένα εμβόλια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan