Κόσμος

Φινλανδία – κορονοϊός: Εμβολιασμός των παιδιών από 5 ετών και άνω που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα παιδιά στη Φινλανδία ηλικίας 5 ετών και άνω που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να προσβληθούν από σοβαρή λοίμωξη κορονοϊού λόγω του αδύναμου ανοσοποιητικού τους συστήματος θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Αυτή είναι η σύσταση από το Ινστιτούτο Υγείας στη Φινλανδία επιλέγοντας παράλληλα να μην συστήσει τον εμβολιασμό για όλα τα παιδιά.

Η κυβέρνηση αναμένεται να αποδεχθεί αυτή τη σύσταση για τα παιδιά που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Το Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι οι εμβολιασμοί θα μπορούν να αρχίσουν μόλις η Φινλανδία λάβει τα εγκεκριμένα εμβόλια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στο δείπνο Ντόναλντ Τραμπ – Σι Τζινπίνγκ στον Λευκό Οίκο: Οι τεχνολογικοί κολοσσοί, το μενού, το δώρο και οι αστεϊσμοί
Όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο δείπνο - Πάνω από 100 πρόσωπα οι καλεσμένοι, ανάμεσά τους σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων
Εικόνα από το δείπνο στον Λευκό Οίκο
Αντόνιο Ταγιάνι: «Οι γυναίκες με μακριές φούστες γίνονται καλύτερες μητέρες» – Σάλος στην Ιταλία
«Ωραίο να παντρευτεί κανείς μια εντυπωσιακή γυναίκα», είπε, αλλά μια τέτοια γυναίκα - κατά τον Ταγιάνι - ενδέχεται να «έχει περάσει από μια σειρά σχέσεων, να έχει χωρίσει πολλούς συντρόφους, και να έχει την τάση να απατά».
Αντόνιο Ταγιάνι 7