Κόσμος

Φινλανδία – κορονοϊός: Εμβολιασμός των παιδιών από 5 ετών και άνω που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα παιδιά στη Φινλανδία ηλικίας 5 ετών και άνω που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να προσβληθούν από σοβαρή λοίμωξη κορονοϊού λόγω του αδύναμου ανοσοποιητικού τους συστήματος θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Αυτή είναι η σύσταση από το Ινστιτούτο Υγείας στη Φινλανδία επιλέγοντας παράλληλα να μην συστήσει τον εμβολιασμό για όλα τα παιδιά.

Η κυβέρνηση αναμένεται να αποδεχθεί αυτή τη σύσταση για τα παιδιά που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Το Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι οι εμβολιασμοί θα μπορούν να αρχίσουν μόλις η Φινλανδία λάβει τα εγκεκριμένα εμβόλια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παιδοκτονία στη Γαλλία: 5χρονη βρέθηκε νεκρή στο Μπλουά – Τη σκότωσε ο πατέρας της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Οι γονείς είχαν χωρίσει και το παιδί ήταν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του - Η μητέρα ενημερώθηκε από το σχολείο ότι το κοριτσάκι δεν πήγε και κάλεσε τις Αρχές
Αστυνομικός στη Γαλλία
Άσκηση «Θαλασσόλυκος»: Η Τουρκία βγάζει 100 πλοία και 50 αεροπλάνα σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα
Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ, «στόχος είναι να αξιολογηθεί η ετοιμότητα για την υπεράσπιση και την άμυνα της «Γαλάζιας Πατρίδας» έναντι των υφιστάμενων «κινδύνων ασφαλείας» στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο»
Τουρκική φρεγάτα
Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη για πρώτη φορά στη Βρετανία μετά τη μετακόμισή της – Σε παμπ με την Έλεν Ντε Τζένερις
Ανεπιθύμητη η Μέγκαν στους κοσμικούς κύκλους στα Cotswolds, όπου φαίνεται να μένουν με το πρίγκιπα Χάρι και τα δυο τους παιδιά - Ούτε το όνομά της δεν θέλουν να ακούν
Μέγκαν Μαρκλ
Ερντογάν: Ο Τραμπ είναι πολύτιμος φίλος – Να αφήσουμε πίσω τα εμπόδια στην αμυντική βιομηχανία
«Χάρη στη συμβολή του ειλικρινούς και εξαιρετικού διαλόγου που έχουμε με τον πολύτιμο φίλο μου, τον πρόεδρο Τραμπ, έχουμε σημειώσει και συνεχίζουμε να σημειώνουμε σημαντική πρόοδο σε όλους τους τομείς των σχέσεών μας»
Ντόναλντ Τραμπ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν