Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Φλόριντα: Η στιγμή που ξαφνική καταιγίδα σκορπά τον πανικό σε κρουαζιερόπλοιο – Τρομακτικό βίντεο ντοκουμέντο

Φλόριντα: Η στιγμή που ξαφνική καταιγίδα σκορπά τον πανικό σε κρουαζιερόπλοιο – Τρομακτικό βίντεο ντοκουμέντο

Μια ξαφνική και άκρως τρομακτική καταιγίδα στη Φλόριντα έκανε τους επιβάτες ενός κρουαζιερόπλοιου να τρέχουν πανικόβλητοι για κάλυψη την περασμένη εβδομάδα. 

Το περιστατικό έγινε στο λιμάνι του Κανάβεραλ στη Φλόριντα, στο ομώνυμο ακρωτήριο, όπου το κρουαζιερόπλοιο χτυπήθηκε από ισχυρότατες ριπές ανέμου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. 

Οι επιβάτες ήταν στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου και εντελώς ξαφνικά άρχισαν να παρασύρονται από τον αέρα και να απειλούνται και να δέχονται χτυπήματα από ιπτάμενα αντικείμενα: καρέκλες, τραπέζια, ομπρέλες, ξαπλώστρες κ.ά. 

Σε βίντεο που τραβήχτηκαν την ώρα του απόλυτου αυτού χάους, βλέπουμε μια μητέρα να τρέχει με το μωρό της στην αγκαλιά της τη στιγμή που ένα βαρύ αντικείμενο πέφτει χιλιοστά μακριά τους και διαλύεται στο πάτωμα του καταστρώματος μαζί με το καρότσι του μωρού. 

Άνθρωποι κάθονται ή ξαπλώνουν στο πάτωμα για να μην τους παρασύρει κι αυτούς ο αέρας, ο οποίος παρ’ όλα αυτά τους μετακινεί πάνω στο κατάστρωμα. Πολλοί γαντζώνονται από τα κάγκελα και παλεύουν να κρατηθούν.  

Τα συντρίμμια «χορεύουν» στον αέρα και μοιάζουν με έναν ανεμοστρόβιλο φτιαγμένο από διάφορα αντικείμενα. Το πλοίο μοιάζει να είναι εγκλωβισμένο στο μάτι ενός κυκλώνα 

«Ωχ, όχι, πρόσεχε!», ουρλιάζει μια γυναίκα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sunshine State of Mind 305 (@305ssom)

«Ω, Θεέ μου!», φωνάζει κάποιος άλλος, τη στιγμή που έπιπλα περνούν μπροστά από ανθρώπους με μεγάλη ταχύτητα. 

Σαν από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις