Κόσμος

Φλόριντα: Οι αρχές σκότωσαν αλιγάτορα που έσερνε πτώμα γυναίκας

Οι αρχές στη Φλόριντα σκότωσαν έναν μεγάλο αλιγάτορα όταν διαπίστωσαν ότι προσπαθούσε να σύρει στο νερό το πτώμα μιας γυναίκας.

Η αστυνομία του Λάργκο, στην περιοχή Τάμπα Μπέι στη Φλόριντα, ανέφερε ότι ανταποκρίθηκε στην κλήση ενός άνδρα που ανέφερε ότι είδε τον αρσενικό αλιγάτορα, μήκους περίπου 4 μέτρων, να έχει στο στόμα του «ανθρώπινα λείψανα» και σκότωσε το ζώο «χωρίς βαρβαρότητα», την Παρασκευή.

Είναι άγνωστο προς το παρόν αν η γυναίκα, η οποία ήταν ηλικίας 41 ετών, σκοτώθηκε από τον αλιγάτορα ή αν ο θάνατός της οφείλεται σε άλλα αίτια.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζαμάρκους Μπάλαρντ, είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είδε τον αλιγάτορα να τραβάει ένα πτώμα μέσα στο κανάλι και έτρεξε στον κοντινό πυροσβεστικό σταθμό για να ενημερώσει τις αρχές. Το ζώο «αντιστάθηκε με μανία» όταν προσπάθησαν να το πιάσουν και να το βγάλουν από το κανάλι, περνώντας ένα σχοινί στον λαιμό του και δένοντάς την άλλη άκρη του σε ένα φορτηγάκι.

«Ήταν έτοιμοι να τον βγάλουν αλλά εκείνος άρχισε να σέρνει το φορτηγάκι στο νερό. Τότε πήραν ένα μακρύ κοντάρι, έβγαλαν το κεφάλι του από το νερό και τον πυροβόλησαν», περιέγραψε ο Μπάλαρντ.

Τον περασμένο Ιούλιο μια γυναίκα 69 ετών σκοτώθηκε από έναν αλιγάτορα ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της κοντά σε ένα κανάλι, δίπλα σε ένα γήπεδο του γκολφ στη Νότια Καρολίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Κανείς δε με έπεισε για το Ιράν, εγώ έπεισα τον εαυτό μου – Τι είπε για Γροιλανδία, Ματσάδο και Νόμπελ Ειρήνης
«Χρειαζόμαστε τη Γροιλανδία για λόγους εθνικής ασφάλειας» είπε μεταξύ άλλων ο Τραμπ, ο οποίος «δεν βλέπει τον λόγο» να επικαλεστεί τον Νόμο περί Εξέγερσης στη Μινεσότα
Ντόναλντ Τραμπ 6
Φρίκη στην Ολλανδία: Επιθέσεις, εκφοβισμοί και ομαδικοί βιασμοί σε βάρος φοιτητριών σε «κολαστήριο» κέντρο φιλοξενίας μεταναστών
Αναγκάζονταν να ζήσουν σε συγκρότημα μαζί με 125 πρόσφυγες για να «βοηθήσουν στην ενσωμάτωση» και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης
Ολλανδία
12
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία