Κόσμος

Φλόριντα: Πέμπτη συνεχόμενη μέρα με πάνω από 10.000 κρούσματα!

Η Φλόριντα ανακοίνωσε πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα και για πέμπτη συναπτή ημέρα η πολιτεία καταγράφει πάνω από 10.000 νέες μολύνσεις.

Ο ιός έχει προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από 140.000 ανθρώπων συνολικά στις ΗΠΑ, από τότε που η πανδημία ξεκίνησε με τη Φλόριντα, την Καλιφόρνια, το Τέξας και άλλες πολιτείες στο νότιο και δυτικό τμήμα της χώρας να σπάνε ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ.

89 θάνατοι

Η Φλόριντα κατέγραψε σήμερα 89 θανάτους. Ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό στην πολιτεία έχει αυξηθεί κατά 500 ή 78%, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες, σύμφωνα με ανάλυση του Reuters.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με τη νόσο COVID-19 ανήλθε σε επίπεδα ρεκόρ, στους 9.229, αυξημένος κατά περίπου 2.000 ασθενείς την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τις αρχές. Τουλάχιστον 14 πολιτείες έχουν καταγράψει αριθμό ρεκόρ νοσηλειών λόγω κορονοϊού τον Ιούλιο, μεταξύ αυτών η Αλαμπάμα, η Τζόρτζια, η Βόρεια Καρολίνα, η Νεβάδα και η Αριζόνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: ΝΑΤΟ και ΕΕ ανησυχούν για την ανάληψη της προεδρίας από την Κύπρο λόγω των εντάσεων με την Τουρκία
«Είμαστε πολύ ανήσυχοι» ότι η Κύπρος θα επιτρέψει η εχθρικότητά της προς την Τουρκία να επηρεάσει τις αμυντικές προτεραιότητες της Ευρώπης, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος
Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυματίζουν έξω από το κτίριο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες