Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Φοιτήτρια στη μαύρη λίστα της Air France! Άρχισε τα χαστούκια σε υπάλληλο! [vid]

Φοιτήτρια στη μαύρη λίστα της Air France! Άρχισε τα χαστούκια σε υπάλληλο! [vid]

Υπό κράτηση έχει τεθεί διδακτορική φοιτήτρια από την Κίνα που άρχισε τα χαστούκια σε μέλος του προσωπικού της Air France. Η εταιρεία μάλιστα την ενέταξε στη μαύρη λίστα και δεν μπορεί να ταξιδέψει ξανά με τα αεροπλάνα της.

Η γυναίκα έχασε την ψυχραιμία της όταν το προσωπικό της Air France την ενημέρωσε πως το check-in για την πτήση της από το Wuhan στο Παρίσι είχε κλείσει 14 λεπτά νωρίτερα. Τη συμβούλευσαν να αλλάξει ή να επιστρέψει τα εισιτήριά της, με τη γυναίκα να αρνείται επισημαίνοντας πως θα έπαιρνε μέρος σε σημαντικό επιστημονικό συνέδριο.

Δεν δίστασε να χαστουκίσει μέλος του προσωπικού δύο φορές όταν απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις τους, με την αστυνομία να τη συλλαμβάνει. Το όνομά της βρίσκεται πλέον στη μαύρη λίστα της Air France στην Κίνα.

Η 36χρονη διδακτορική φοιτήτρια από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο στο Wuhan ήταν μαζί με τον σύζυγο και το παιδί της όταν έγινε το περιστατικό. Οι χρήστες του διαδικτύου επέκριναν έντονα τις ενέργειές της, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να της επιβληθεί σκληρότερη ποινή.

Πηγή: Scmp

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε