Κόσμος

Φονική κακοκαιρία στην Ιταλία: Αγωνιώδεις έρευνες για 2χρονο αγοράκι – Πέθαναν η μητέρα και το αδερφάκι του

Ένα επτάχρονο αγόρι και η μητέρα του έχασαν την ζωή τους στην Λαμέτσια Τέρμε της Καλαβρίας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ορμητικά νερά.

Άνδρες και γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας προσπαθούν να εντοπίσουν το αδελφάκι του επτάχρονου αγοριού, που είναι μόλις δυο μόλις ετών.

Παράλληλα, η πυροσβεστική υπηρεσία συμμετέχει στις έρευνες με ελικόπτερα που εστάλησαν από τις πόλεις της Κατάνης και του Σαλέρνο.

Η περιοχή της Καλαβρίας επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα και οι αρχές, σύμφωνα με τον Τύπο, προτίθενται να κηρύξουν την περιφέρεια σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Η έντονη κακοκαιρία προκάλεσε ματαίωση πτήσεων στην νότια Ιταλία, ενώ εκατοντάδες πολίτες απευθύνθηκαν στην Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική για βοήθεια.

Οι νεροποντές θα συνεχιστούν καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να επεκταθούν και στην κεντρική Ιταλία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS