Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φονικό δάγκωμα κόμπρας – Μηνύματα απόγνωσης από 14χρονο

Φονικό δάγκωμα κόμπρας – Μηνύματα απόγνωσης από 14χρονο

Λίγες ώρες μετά το δάγκωμα από την κόμπρα που είχε για κατοικίδιο πέθανε ο 14χρονος Aril.

Ο Aril ανέβασε φωτογραφίες από το τραύμα του μετά το δάγκωμα της κόμπρας ζητώντας βοήθεια από φίλους. Πέθανε σε λιγότερες από 12 ώρες.

Η κόμπρα τον δάγκωσε ενώ προσπαθούσε να βγάλει μια φωτογραφία στο σπίτι του στην επαρχία της δυτικής Ιάβα στην Ινδονησία.

Ο 14χρονος ανέβασε φωτογραφίες της κόμπρας στον λογαριασμό του στο WhatsApp στιγμές πριν τον δαγκώσει.

Τα τελευταία μηνύματα

“Γιατί να μη χαμογελά λίγο” ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία. Προσπαθούσε να φωτογραφήσει την κόμπρα αφού την είχε κάνει μπάνιο.

Λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία με αίμα στο δεξί του χέρι. Είχε δέσει ένα κορδόνι για να σταματήσει το δηλητήριο να εξαπλωθεί στο υπόλοιπο σώμα του. “Μεταξύ ζωής και θανάτου” ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία.

“Δεν ήθελε να καυχηθεί για τον τραυματισμό του. Ζητούσε βοήθεια από φίλους του” δήλωσε η μητέρα του 14χρονου Neuis Marpuah. Ανέφερε ότι ο ανήλικος ήταν μόνος στο σπίτι όταν τον δάγκωσε η κόμπρα.

“Αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του φίλο, σας παρακαλώ πηγαίνετέ με στο νοσοκομείο” ήταν ένα ακόμα από τα μηνύματα που έστειλε. Κάποιος έφτασε για να πάει τον Aril στο νοσοκομείο μια ώρα αργότερα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις