Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Φονικό στην Λευκωσία: Εξελίξεις! Ο 15χρονος γιος αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο

Λευκωσία

– Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την άγρια, διπλή δολοφονία του ζευγαριού στην Λευκωσία
– Κυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο 15χρονος γιος του ζεύγους αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο που έχει συλληφθεί
– Γιατί είναι πιθανό αυτή η εξέλιξη να πάει… στράφι
– Ακόμη τονίζουν πως ο συλληφθείς καταθέτει στις Αρχές, οι οποίες ελπίζουν να βγάλουν… λαβράκι
– Νωρίτερα ο δικηγόρος του 15χρονου είχε κάνει λόγο για bullying και στοχοποίηση του ανήλικου αγοριού
– Όλες οι εξελίξεις του εγκλήματος που σόκαρε Κύπρο και Ελλάδα

Τον 33χρονο που τελεί υπό κράτηση ώς ύποπτος για την υπόθεση του διπλού φονικού στην Λευκωσία αναγνώρισε σε αναγνωριστική παράταξη ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους.

Τις πληροφορίες μεταφέρει ο Πολίτης online. Σύμφωνα με αυτές, η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε γύρω στο μεσημέρι της Παρασκευής, 27.04.2018.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.

Τον νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος. Υπενθυμίζεται επίσης ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 15χρονος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε με ακάλυπτο πρόσωπο είχε μούσι και, όπως του ανέφερε, έχει έναν γιο, γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Λευκωσία: Γιατί η αναγνώριση μπορεί να πάει… στράφι

Εδώ, πάντως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρέπει να τονιστεί το εξής: Ότι έγκυροι νομικοί κύκλοι τονίζουν ότι η διαδικασία αναγνώρισης έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε είναι πάσχουσα.

Κι αυτό διότι οι φωτογραφίες του 33χρονου είδαν το φως δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Καταθέτει και ο 33χρονος

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του sigmalive.com, για κατάθεση κλητεύθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και ο 33χρονος ύποπτος για το διπλό φονικό. Ο οποίος τελεί υπό 8ήμερη κράτηση.

Όπως όλα δείχνουν η γραπτή του κατάθεση αναμένεται να είναι πολύωρη και να δώσει απαντήσεις για όλα όσα ισχυρίστηκε προφορικά στους ανακριτές την περασμένη Τετάρτη το βράδυ όταν και συνελήφθη στην Αγία Νάπα.

Click4more: Φονικό στην Κύπρο: «Θύμα στοχοποίησης και bullying μόλις επέστρεψε σε αθλητικές δραστηριότητες ο 15χρονος»

Απαντήσεις εξάλλου θα δώσει και στα όσα θα του υποβληθούν από τους ανακριτές αναφορικά με τα όσα κατέθεσε νωρίτερα το πρωί ο 15χρονος γιος της οικογένειας κατά την γραπτή του κατάθεση.

Λευκωσία

Δεν αποκλείεται από την κατάθεση του 33χρονου να προκύψουν στοιχεία που πιθανόν να οδηγήσουν τους ανακριτές σε νέες συλλήψεις.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα δυο σημειωματάρια για τα οποία έκανε λόγο ο 33χρονος στην προφορική του μαρτυρία ότι περιείχαν λεπτομέρειες για το βράδυ του φόνου έχουν εντοπιστεί και φέρεται να επιβεβαιώνουν κάποιους από τους ισχυρισμούς που είχε διατυπώσει κατά την προφορική του μαρτυρία, όπου έδιδε λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό.

Με πληροφορίες από: politis.com.cy / sigmalive.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις