Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λευκωσία: “Θύμα στοχοποίησης και bullying μόλις επέστρεψε σε αθλητικές δραστηριότητες ο 15χρονος”

Λευκωσία: “Θύμα στοχοποίησης και bullying μόλις επέστρεψε σε αθλητικές δραστηριότητες ο 15χρονος”

Ο Δικηγόρος Γιώργος Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στις σημερινές εξελίξεις, όπου ανέφερε ότι δεν μπορεί να αναφερθεί στις ανακριτικές ενέργειες για τον ανήλικο γιο του ζεύγους που δολοφονήθηκε άγρια στην Λευκωσία.

Κατέστη, ωστόσο, φανερό ότι ο 15χρονος είχε στοχοποιηθεί εμμέσως πλην σαφώς τόσο από τις ανακριτικές Αρχές όσο και από τα ΜΜΕ, κάτι που έχει επιβαρύνει τον πόνο του ανήλικου από την τραγική διπλή δολοφονία των γονιών του, ενώ αναφέρθηκε και σε άσχημη αντιμετώπιση που έτυχε όταν επέστρεψε στις αθλητικές δραστηριότητές του, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση πλέον έχει λάβει συγκεκριμένη κατεύθυνση μετά την σύλληψη 33χρονου υπόπτου.

Ο κ. Παπαϊωάννου απέφυγε να αναφερθεί στο ποιοι είναι οι κύκλοι που διαμόρφωσαν την τάση στην κοινή γνώμη ότι ο 15χρονος κατά κάποιον τρόπο σχετίζεται με το έγκλημα, ωστόσο είπε ότι επειδή και εκείνος κυκλοφορεί καθημερινά αυτή η εικόνα είχε εμπεδωθεί, προκαλώντας ψυχική ζημία και βάρος στον ανήλικο. Υπήρξαν κάποιες ενέργειες εκ μέρους ανακριτικών Αρχών που οι ίδιοι θεωρούσαν ότι έπρεπε να ακολουθήσουν, δεν λέω ότι κακώς έγιναν, είχαν γίνει σε δύο περιπτώσεις ιατροδικαστική εξέταση του ανηλίκου, αυτά μεταφέροντο, και έτσι δημιουργήθηκε η εικόνα ότι είναι ύποπτος, ασχέτως, αν επίσημα ουδέποτε είχε γίνει επίστηση προσοχής στον ανήλικο.

Επίσημα δηλαδή θα έλεγα ότι ουδέποτε λέχθηκε ότι θεωρείτο ύποπτος, αλλά κάποιες ενέργειες τον καθιστούσαν, ας μου επιτραπεί η έκφραση, εν δυνάμει ύποπτο.

Δείτε και διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις