Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Φόνος από περιέργεια και πείνα – 12χρονη κανίβαλος έσφαξε και έφαγε τον σπιτονοικοκύρη με τον εραστή της

Φόνος από περιέργεια και πείνα – 12χρονη κανίβαλος έσφαξε και έφαγε τον σπιτονοικοκύρη με τον εραστή της

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη η άγρια δολοφονία του Aleksey Popovich στο Λένινγκραντ της Ρωσίας.

Πίσω από τη φριχτή δολοφονία μια 12χρονη κανίβαλος με τον 22χρονο εραστή της. Σκότωσαν, διαμέλισαν και έφαγαν τον σπιτονοικοκύρη της από περιέργεια και πείνα.

Ενώ οι αρχές δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αυτά που έχουν ανακαλύψει μέχρι στιγμής είναι τρομακτικά.

Ήταν την Τετάρτη που βρέθηκε το διαμελισμένο πτώμα ενός νεαρού στο σπίτι του σε ένα μικρό χωριό κοντά στην Αγία Πετρούπολη.

Η αστυνομία δεν άργησε να συλλάβει έναν 22χρονο και τη 12χρονη κοπέλα του που είχε ενεργή συμμετοχή στην άγρια δολοφονία.

Το ζευγάρι έμενε στο σπίτι. Μετά από καβγά, το βράδυ της Τρίτης ή το πρωί της Τετάρτης, σκότωσαν, διαμέλισαν και έφαγαν τον Aleksey Popovich.

https://twitter.com/sledcom_rf/status/1047488338725392384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1047488338725392384&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fnews%2F440373-cannibal-girl-horror-crime%2F

Η 12χρονη, σύμφωνα με το 47news.ru, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Σότσι πριν από τέσσερις μήνες.

Οι ύποπτοι είπαν στις αρχές πως ήταν εραστές. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα μετατρέψουν σε βιαστή τον 22χρονο σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο της Ρωσίας.

Η ανήλικη πήρε πάνω της την άγρια δολοφονία, λέγοντας ότι σκότωσε τον Aleksey Popovich στον ύπνο του και άρχισε να διαμελίζει το πτώμα από περιέργεια.

Οι αρχές εκτιμούν ότι είναι μια προσπάθεια να προστατεύσει τον εραστή της από την ποινική δίωξη.

Οι δράστες της άγριας δολοφονίας μαγείρεψαν μέλη του θύματος με τον ισχυρισμό πως πείναγαν. Υποστήριξαν στις αρχές πως βρήκαν το ανθρώπινο κρέας πολύ γλυκό. Στη 12χρονη μάλιστα άρεσε πολύ ο εγκέφαλος.

Ο σύντροφός της από την άλλη πλευρά υποστήριξε ότι τον σκότωσε μετά από καβγά ενώ ούρλιαζε η 12χρονη και δεν θυμάται τι έγινε μετά.

Ο 22χρονος, όπως είπε, δεν μπόρεσε να φάει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και τελικά έπεσε για ύπνο.

Ήταν την επόμενη μέρα που κίνησαν τις υποψίες και συνελήφθησαν ώρες αργότερα από την αστυνομία.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις